Εργαλείο Υπολογισμού Αύξησης Βάρους Εγκυμοσύνης Top Banner

Εργαλείο Υπολογισμού αύξησης βάρους

Ανακαλύψτε την εκτιμώμενη αύξηση βάρους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας, για κάθε εβδομάδα

Συμπληρώστε τις λεπτομέρειες του μωρού σας:

Αυτό το πεδίο είναι υποχρεωτικό.

Αυτό το πεδίο είναι υποχρεωτικό.

Αυτό το πεδίο είναι υποχρεωτικό.

Δεν είστε σίγουρες για το μέσο βάρος που θα πάρετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας, ή για το ποια πρέπει να είναι η εκτιμώμενη αύξηση βάρους σας; Το εργαλείο μας για τον υπολογισμό αύξησης βάρους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης χρησιμοποιεί τον προσωπικό σας Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι αλλαγές να περιμένετε καθόλη την πορεία της εγκυμοσύνης σας.

*Η αναμενόμενη αύξηση βάρους αποτελεί μόνο μία εκτίμηση. Επικοινωνήστε με τον γιατρό σας προκειμένου να ελέγχετε το βάρος σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Στο Εργαλείο Υπολογισμού αύξησης βάρους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οι εκτιμήσεις στηρίζονται στις οδηγίες του Αμερικάνικου Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας, αναφορικά με την αύξηση του βάρους κατά τη διάρκεια μιας εγκυμοσύνης. Ο πίνακας υπολογίζει την αναμενόμενη αύξηση βάρους ανά εβδομάδα, επομένως η πραγματική σας αύξηση βάρους μπορεί να παρουσιάζει μικρές διαφορές από αυτές τις τιμές. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή ανησυχία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον γιατρό σας 

Συγκατάθεση στη χρήση cookies