Καμπύλη Ανάπτυξης Μωρού

Παρακολουθήστε τη μέση ανάπτυξη του ύψους, του βάρους και της περιμέτρου του κεφαλιού του μωρού σας με το απλό εργαλείο μας.

Συμπληρώστε τις λεπτομέρειες του μωρού σας*:

What is your child*
Αυτό το πεδίο είναι υποχρεωτικό.

Αυτό το πεδίο είναι υποχρεωτικό.

Αυτό το πεδίο είναι υποχρεωτικό.

Αυτό το πεδίο είναι υποχρεωτικό.

Αυτό το πεδίο είναι υποχρεωτικό.

Το εργαλείο μας, βασισμένο στα διαγράμματα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας** για το ρυθμό ανάπτυξης του μωρού (για αγόρια και κορίτσια), σας βοηθά να παρακολουθείτε την ανάπτυξη του μωρού σας. Απλώς εισάγετε τα στοιχεία του μικρού σας και θα μετρήσουμε το ύψος, το βάρος και την περίμετρο του κεφαλιού του σε σχέση με το μέσο βρέφος.

Το μωρό σας μεγαλώνει πολύ γρήγορα και η κάθε μέρα φέρνει μια αλλαγή στην ανάπτυξή του, μεγάλη ή μικρή. Η παρακολούθηση της σε όλη τη βρεφική ηλικία είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να έχετε μια εικόνα της ανάπτυξής του. 


H καμπύλη ανάπτυξης ή ο υπολογισμός των εκατοστημορίων είναι ένα εργαλείο μέτρησης για την παρακολούθηση της ανάπτυξης του μωρού σας. Χρησιμοποιώντας το εργαλείο μας, μπορείτε να παρακολουθείτε την ανάπτυξη του μωρού σας από το στάδιο του νεογέννητου μέχρι την ηλικία των 2 ετών. Επιπλέον, τα διαγράμματα δείχνουν τη μέτρηση με εκατοστημόρια του μωρού σας - μία σημαντική μέτρηση για το πώς η ανάπτυξη του μωρού σας συγκρίνεται με εκείνη άλλων μωρών της ίδιας ηλικίας και φύλου.


Απλά εισαγάγετε τις πιο πρόσφατες μετρήσεις του μικρού σας και πατήστε «παρακολούθηση της ανάπτυξης του μωρού σας». Το εργαλείο μας χρειάζεται το φύλο, την ηλικία, το βάρος, το ύψος και την περιφέρεια του κεφαλιού του μωρού σας και μετατρέπει αυτά τα στοιχεία σε ένα ευανάγνωστο γράφημα.

*Εισάγετε λεπτομέρειες σχετικά με τις τελευταίες μετρήσεις του μωρού σας ** Πηγή: Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας
Συγκατάθεση στη χρήση cookies