Τα Pampers βοηθούν τις κοινότητες να ευημερήσουν

Υποστήριξη μωρών και οικογενειών θυμάτων φυσικών καταστροφών.

Το παγκόσμιο πρόγραμμα ανταπόκρισης σε φυσικές καταστροφές της εταιρείας μας ανταποκρίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά σε φυσικές καταστροφές, δωρίζοντας και διανέμοντας πάνες σε οικογένειες που έχουν πληγεί.

Μετά από το σεισμό που έπληξε την πόλη Γιάαν, στην Κίνα το 2013, η Pampers συνεργάστηκε με τη Φιλανθρωπική Ομοσπονδία της Σιτσουάν για να δωρίσει και να διανείμει 500.000 πάνες στις πληγείσες οικογένειες.

Μωρά σε ανάγκη.

Η φορητή κλινική των Pampers έφτασε σε 2 εκατομμύρια περίπου οικογένειες, παρέχοντας ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ελέγχους υγείας σε μέρη της Αφρικής και της Ασίας.

Στη Λατινική Αμερική, σε συνεργασία με την United Way στηρίζουμε το ορφανοτροφείο Malambo στο Σαν Χοσέ μέσω εθελοντών, εξοπλισμού, χρηματοδότησης και δωρεάς πανών για την ανάπτυξη εγκαταστάσεων που υποστηρίζουν όλες τις πτυχές της ανάπτυξης των μωρών.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Pampers παρέχει εκατομμύρια πάνες και μωρομάντηλα Pampers στον οργανισμό Feeding America κάθε χρόνο που τις διανέμει σε οικογένειες που έχουν ανάγκη σε όλες τις ΗΠΑ μέσω καταστημάτων με δωρεάν προϊόντα και τράπεζες φαγητού.

Επένδυση σε κοινότητες που ακμάζουν.

Όπως μεγαλώνει η επιχείρησή μας, έτσι μεγαλώνει και η υποστήριξη μας προς τις κοινότητες μέσω επενδύσεων σε θέσεις εργασίας και τη δέσμευση να βελτιώσουμε τις συνθήκες εργασίας.

Αυτή τη στιγμή η Pampers έχει 30 εργοστάσια σε όλο τον κόσμο και συνεχίζουμε να επενδύουμε σε νέα, όπως τις νέες εγκαταστάσεις μας στη Νότιο Αφρική που προσφέρει 500 νέες θέσεις εργασίας.

Η ανάπτυξη μίας επιχείρησης δεν αφορά μόνο χρηματοοικονομικές επενδύσεις. Αφορά και τη δέσμευσή μας, ως εργοδότης, να βελτιώσουμε τις συνθήκες εργασίας. Γι’ αυτό το λόγο, σε όλες τις εγκαταστάσεις της Pampers σε όλο τον κόσμο εφαρμόζουμε τις ίδιες κατευθυντήριες γραμμές για να εξασφαλιστεί η ασφαλής και ηθική εργασία. Με το να συνεχίζουμε να βρίσκουμε τρόπους να αναπτύξουμε τις κοινότητες στις περιοχές που δραστηριοποιούμαστε, καταφέρνουμε να βοηθάμε μωρά και τις οικογένειές τους να ακμάσουν.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η γωνία της μαμάς

Συγκατάθεση στη χρήση cookies