Πώς να σχεδιάσετε το εορταστικό “Baby Shower”- Ο Απόλυτος Οδηγός

Σχεδιάζοντας το τέλειο “Baby Shower Party”. Χρειάζεται κατ’ αρχήν οργάνωση, ευελιξία και έγκαιρη ενημέρωση των προσκεκλημένων. Μετά από αυτά, το στήσιμο του “Baby Shower Party” μπορεί να γίνει μια εύκολη και χωρίς φασαρίες υπόθεση.

Παρακάτω θα δείτε μερικά πραγματάκια που πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν σχεδιάζετε το πάρτι. Επιλογή του τόπου που θα γίνει το “Baby Shower”.

Σκεφτείτε: τι θα άρεσε περισσότερο στη μέλλουσα μαμά; Τι τύπος είναι; Προτιμά το σπίτι; Ή μήπως προτιμά να βγαίνει έξω και να τρώει με φίλους; “Baby Shower” στο σπίτι. Το σπίτι είναι ένα ιδιωτικός, άνετος και οικείος χώρος –με λίγα λόγια είναι μια πολύ καλή επιλογή για ένα τόσο προσωπικό γεγονός. Έχετε πλήρη ελευθερία στην κουζίνα και όλοι ξέρουν πού είναι το μπάνιο. Σε κάποιο εστιατόριο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φροντίσετε για την κράτηση από νωρίς και να δώσετε τον ακριβή αριθμό των καλεσμένων – και φυσικά να είστε έτοιμη στην ώρα σας!

Προσπαθήστε να καλύψετε τις γευστικές προτιμήσεις όλων των καλεσμένων, τη στιγμή που επιλέγετε το εστιατόριο, βάζοντας όμως σε πρώτη προτεραιότητα την αγαπημένη κουζίνα της μανούλας. Στο γραφείο. Όλοι πνίγονται στη δουλειά, αλλά το να ξεκλέψετε μια ωρίτσα για να γιορτάσετε το καινούργιο μωρό μιας συναδέλφου αξίζει τον κόπο. Σε ειδικά επιλεγμένους χώρους.

Τα ξενοδοχεία, τα spa ή ένας όμορφος κήπος, είναι επίσης δημοφιλείς χώροι για αυτό το πάρτι. Θεματικό “Baby Shower”. Προτού καταπιαστείτε με τη δημιουργία προσκλήσεων και διακοσμήσεων, θα ήταν καλό να σκεφτείτε ένα θέμα και να κινηθείτε γύρω από αυτό. Το θέμα θα πρέπει να αντανακλά την προσωπικότητα και τις προτιμήσεις της μέλλουσας μανούλας και να στρέφεται γύρω από το μωρό που θα έρθει. Για παράδειγμα, εάν δεν ξέρετε το φύλο του μωρού, μπορείτε να υιοθετήσετε ένα θέμα σαφάρι, ή “φιόγκους και πεταλούδες”. Αν, αντίθετα, γνωρίζετε ότι θα είναι κορίτσι, ένα ροζ θέμα με νεράιδες και τούρτα σε σχήμα κάστρου θα είναι υπέροχο!

Προσκλήσεις. Εάν στείλετε προσκλήσεις, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας το θέμα του πάρτι και τα γούστα της μέλλουσας μανούλας, όσον αφορά τα σχέδια και το μήνυμα της πρόσκλησης. Ο αριθμός των ατόμων που θα προσκαλέσετε εξαρτάται από το διαθέσιμο χώρο, την ώρα που θα γίνει το πάρτι και τη σχέση που έχει η μαμά με το κάθε άτομο. Εάν δεν είστε σίγουρη, ρωτήστε κάποιο άλλο πρόσωπο από τον κύκλο σας.

Φαγητό και ποτό. Τα ποτά σε ένα “Βaby Shower”, δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκα. Μπορείτε εύκολα να στήσετε έναν απλό μπουφέ, ιδίως αν επιλέξετε και παραγγείλετε το φαγητό από νωρίς. Ρωτήστε και ενημερωθείτε για τυχόν αλλεργίες ή ειδικές διατροφικές συνήθειες, καθώς και για το πώς αισθάνεται η μέλλουσα μανούλα αναφορικά με το σερβίρισμα αλκοολούχων ποτών στο πάρτι.

Παιχνίδια για “Baby Shower”. Ζητείστε από όλους να φέρουν δικές τους παλιές φωτογραφίες από όταν ήταν μωρά, για να παίξετε ένα γύρο ""ποιος είναι ποιος"". Μπορείτε να συμπεριλάβετε και απλά κουίζ, αγώνες ταχύτητας κρατώντας αυγά, σοκολάτες μέσα σε πάνες – κλασική αξία! – και να εξετάσετε τις γνώσεις των καλεσμένων, σχετικά με το πώς ονομάζονται τα μωρά διαφόρων ζώων (π.χ. σκύλος – κουτάβι). Συνήθως ένα “Baby Shower” έχει μικρή διάρκεια. Η ανάμνησή του όμως, θα κρατήσει μια ολόκληρη ζωή για τη μέλλουσα μανούλα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η γωνία της μαμάς

Συγκατάθεση στη χρήση cookies