Δραστηριότητες για νήπια: φτιάξτε τις δικές σας ευχετήριες κάρτες

Αντί για μια συνηθισμένη οικογενειακή φωτογραφία, μπροστά από ένα αδιάφορο φόντο, γιατί δεν κάνετε μια πιο ενδιαφέρουσα χριστουγεννιάτικη κάρτα;

Εδώ θα βρείτε κάποιες προτάσεις μας, έτσι ώστε να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή ευχητήρια κάρτα που θα τραβήξει την προσοχή τόσο με το περιεχόμενο όσο και με την αισθητική της.

Τραβήξτε μια καλή φωτογραφία.

Μπορείτε να το κάνετε σε επαγγελματία ή να την τραβήξετε μόνοι σας.

Θα μπορούσατε να ψάξετε τις φωτογραφίες σας για να δείτε αν υπάρχει ένα στιγμιότυπο που θα θέλατε να μοιραστείτε. Οι καλύτερες φωτογραφίες είναι αυτές που επικοινωνούν την ουσία ενός γεγονότος, όπως το πρώτο οικογενειακό γεύμα ή η επιστροφή στο σπίτι από το μαιευτήριο με το νεογέννητό σας.

Γράψτε ένα μήνυμα με αξία.

Να είναι σύντομο, απλό και εγκάρδιο.

Ευχηθείτε «καλές γιορτές», ρωτήστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα πώς είναι, κάντε μια σύντομη περιγραφή της δικής σας κατάστασης και ολοκληρώστε το μήνυμα με μια προσωπική ευχή.

Ο παραλήπτης ρίχνει μια ματιά στη ζωή σας μέσω της φωτογραφίας, αλλά εξαρτάται από τα δικά σας λόγια το νόημα που θέλετε να περάσετε στο μήνυμά σας.

Δείξτε πώς είστε πραγματικά σαν οικογένεια. Η φωτογραφία, είναι το πρώτο πράγμα που θα δει ο κόσμος όταν λάβει την χριστουγεννιάτικη κάρτα σας. Αν δεν είστε από τις οικογένειες που κάθονται μπροστά στο αναμμένο τζάκι, φορώντας ασορτί πουλόβερ, δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσετε να τους πείσετε ότι έτσι είστε πραγματικά.

Άλλωστε, και μόνο το ότι στέλνετε μια κάρτα, λέει πολλά για εσάς. Ακόμα κι αν η φωτογραφία σας δεν είναι τέλεια και δεν έχετε χρόνο να προσθέσετε οι ίδιοι μερικά σχόλια σε κάθε κάρτα, η χειρονομία σας είναι σίγουρο πως θα εκτιμηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η γωνία της μαμάς

Συγκατάθεση στη χρήση cookies