Πρωτόκολλο για να καθαρίσετε τα χέρια των μωρών

Πέντε βήματα για την απόλυτη καθαριότητα

Τα παρακάτω 5 απλά βήματα προτείνονται από τους Skin Health Alliance Hygiene Heroes ** για να κρατήσετε τα χέρια του παιδιού σας απόλυτα καθαρά.

1. Πρώτα, με το ένα χέρι κάθε φορά, κρατώντας τον καρπό του απαλά αλλά σταθερά, χρησιμοποιήστε ένα ειδικά σχεδιασμένο μωρομάντηλο με ισορροπημένο pH και καθαρίστε το πίσω μέρος του χεριού του, σκουπίζοντας κάθε βρωμιά ή φαγητό από το χέρι του.

2. Γυρίστε το χέρι του και χρησιμοποιώντας την ίδια κίνηση, καθαρίστε κάθε βρωμιά από την παλάμη του.

3. Τώρα, καθαρίζοντας κάθε αντίχειρα / δάχτυλο με τη σειρά, σκουπίστε το μπροστινό και το πίσω μέρος, αλλά και ανάμεσα σε κάθε δάχτυλο, χρησιμοποιώντας μια ελαφριά κίνηση περιστροφής, διασφαλίζοντας ότι τίποτα δεν παραμένει παγιδευμένο ανάμεσα στα δάχτυλα.

4. Ελέγξτε και αφαιρέστε τη βρωμιά που μπορεί να υπάρχει κάτω από τα νύχια.

5. Επαναλάβετε χρησιμοποιώντας ένα καθαρό μωρομάντηλο για το άλλο χέρι.

* Έρευνα της Skin Health Alliance για τα παιδιά, με 250 γονείς τον Ιούνιο 2020

** Η Skin Health Alliance (SHA) Hygiene Heroes είναι μια ανεξάρτητη ομάδα επαγγελματιών και ειδικών που εξειδικεύονται σε όλα τα στοιχεία της παιδιατρικής φροντίδας του δέρματος. Διευθύνονται από τη δερματολόγο Δρ. Mary Sommerlad με την αρωγή της νοσοκόμας με ειδίκευση στη δερματολογία Susan Tinker, της μαίας κοινότητας Carolyn Clark και της γονικής και παιδικής συνηγόρου Kathy Rogerson.

Συγκατάθεση στη χρήση cookies