Εκπαίδευση τουαλέτας στα ταξίδια

Εάν το παιδί σας έχει αρχίσει την εκπαίδευση τουαλέτας, ένα ταξίδι μπορεί να έχει προβλήματα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη φυσιολογική, καθημερινή σας ρουτίνα, όσο το δυνατόν περισσότερο. Μπορείτε να μειώσετε την απροθυμία του παιδιού σας να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα σε ξένα μέρη παίρνοντας μαζί το κάθισμα γιογιό (αν αυτό είναι εφικτό).

**Επίσης, οι παρακάτω συμβουλές μπορεί να βοηθήσουν:

**

  • Περιορίστε τα υγρά που του δίνετε εάν πρόκειται να ταξιδέψετε με αυτοκίνητο ή αεροπλάνο, αλλά φροντίστε να μην το παρακάνετε σε σημείο να αφυδατωθεί. Προγραμματίστε υποχρεωτικές στάσεις τουλάχιστον κάθε δύο ώρες.

  • Επιμείνετε να πάει στην τουαλέτα πριν ξεκινήσετε το ταξίδι και σε όλες τις στάσεις στη διαδρομή. Εάν ταξιδεύετε με αεροπλάνο, πηγαίνετε το παιδί στην τουαλέτα του αεροδρομίου προτού επιβιβαστείτε. Μπορεί να θελήσετε να επιστρέψετε στα εκπαιδευτικά βρακάκια. Εάν το κάνετε αυτό, φροντίστε να είναι καινούρια και να χρησιμοποιηθούν μόνο για το ταξίδι.

  • Να έχετε μαζί σας μωρομάντηλα, μια πλαστική σακούλα και μία πλήρη αλλαξιά ρούχων. Προσοχή για τυχόν δυσκοιλιότητα που προέρχεται από την αλλαγή στη διατροφή. Είναι ένας σοβαρός παράγοντας που εμποδίζει το παιδί να μένει στεγνό.

Τα Pampers Pants χαρίζουν στο μωρό σας την προστασία και την άνεση που χρειάζεται, μέχρι να είναι έτοιμο για το γιογιό!

Συγκατάθεση στη χρήση cookies