Pampers & Βιωσιμότητα - Αγάπη για κάθε μωράκι

Χρόνια πολλά! Μέχρι να διαβάσεις αυτή τη φράση, 31 νέα μωράκια θα έχουν γεννηθεί στον πλανήτη μας. Αυτό σημαίνει 267 γέννες κάθε λεπτό… 16.041 κάθε ώρα… 385.000 κάθε μέρα!1 Σε όλα τα μωρά αξίζει ένα λαμπρό μέλλον και στα Pampers πιστεύουμε ότι μαζί κάνουμε τον κόσμο τους καλύτερο. Το να δίνουμε στα μωράκια ένα ασφαλές, ευτυχισμένο και υγιές ξεκίνημα στη ζωή, ήταν και είναι αυτό που μας εμπνέει να καινοτομούμε και να σχεδιάζουμε για εκείνα, εδώ και πάνω από 50 χρόνια.

Ασφάλεια και Ποιότητα

Θα συνεχίσουμε να κατασκευάζουμε ασφαλή προϊόντα υψηλής ποιότητας που εκατομμύρια γονείς, φροντιστές και επαγγελματίες στο χώρο της υγείας, εμπιστεύονται κάθε μέρα. Διαθέτουμε περίπου 300 in-house επιστήμονες στο Κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης (Research & Developmental Center) στην Ευρώπη, δουλεύοντας παράλληλα με παιδιάτρους και μαίες ώστε να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια, ποιότητα και απόδοση των πανών μας. Οι πάνες για τη λιανική πώληση, κατασκευάζονται στην Ευρώπη, κοντά στους καταναλωτές μας.

Οι γονείς γνωρίζουν τα μωρά τους καλύτερα, γι’ αυτό ακούμε και τις δικές τους γνώσεις και εμπειρίες. Προσκαλούμε εκατοντάδες οικογένειες κάθε εβδομάδα για να δοκιμάσουν τις πάνες μας στο κέντρο R&D και συνεχίζουμε να είμαστε σε επαφή μαζί τους μέσα από τα τηλεφωνικά μας κέντρα.

  • Οι πάνες, οι πάνες-βρακάκια και τα μωρομάντηλά μας είναι δερματολογικά ελεγμένα.

  • Δεν περιέχουν αλλεργιογόνες αρωματικές ουσίες, όπως αυτές ορίζονται στον Ευρωπαϊκό Κανονισμό και καθόλου στοιχειώδη λεύκανση με χλώριο.

  • Διαθέτουμε ανεξάρτητες πιστοποιήσεις από οργανισμούς όπως η OEKO-TEX και η Skin Health Alliance, οι οποίοι επιβεβαιώνουν ότι τα προϊόντα μας είναι ασφαλή για την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού.

Οι γονείς μπορούν να βρουν λεπτομερείς πληροφορίες για τα κυρίως συστατικά που περιέχονται ή δεν περιέχονται στα προϊόντα μας.

Και κάθε πακέτο πανών μας διαθέτει έναν κωδικό που το καθιστά 100% εξακριβώσιμο από τη συσκευασία του και το εργοστάσιο στο οποίο κατασκευάστηκε.

Πρόωρο μωράκι

Τα Pampers για τα Preemies

Δεν έχουν όλα τα μωράκια το ίδιο ξεκίνημα στη ζωή. Κάποια γεννιούνται πριν ακόμα να είναι αρκετά δυνατά ώστε να φύγουν από το μαιευτήριο. Τα Pampers ήταν το πρώτο μεγάλο brand που κατασκεύασε πάνες ειδικά σχεδιασμένες για τα πρόωρα μωράκια. Συνεργαστήκαμε και πήραμε γνώμες από περίπου 900+ νοσηλεύτριες και αφιερώσαμε πάνω από 10.000 ώρες για να αναπτύξουμε τις πάνες με καινοτόμο τρόπο. Και είμαστε ευγνώμονες που το 97% των νοσηλευτών νεογνών συμφωνούν2 ότι τα Pampers είναι ένα διεθνές brand που εμπιστεύονται.

Η μικρότερή μας πάνα υποστηρίζει την ανάπτυξη των πρόωρων μωρών με έως και 6 ώρες στεγνότητας και προστασίας από διαρροές, για έναν ανενόχλητο ύπνο και με έξτρα απαλά υλικά για την ευαίσθητη επιδερμίδα τους. Έχουμε προσθέσει και έναν καινοτόμο δείκτη υγρασίας στις πάνες μας, ώστε οι νοσηλεύτριες να γνωρίζουν πότε χρειάζονται αλλαγή πάνας.

Μαμά και κοριτσάκι

Πάνες για όλους

Ξέρουμε ότι ο κόσμος μας μπορεί κάποιες φορές να είναι ένα δύσκολο μέρος για τα μωράκια, γι’ αυτό θέλουμε να παρέχουμε τα προϊόντα μας σε γονείς και φροντιστές που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά, με άλλο τρόπο.

Γονιός και μωρό

Ισότητα και Ένταξη

Το να νοιαζόμαστε για κάθε μωράκι αφορά επιπλέον τη συνεχή δέσμευσή μας για ισότητα και ένταξη αλλά και τον τρόπο που παρουσιάζουμε τα μωρά και τους γονείς στις διαφημίσεις μας. Θέλουμε να δείχνουμε ότι και οι μπαμπάδες ασχολούνται με τη φροντίδα των μωρών τους όσο και οι μαμάδες και αναζητούμε διαρκώς τρόπους για να κάνουμε τη φωνή μας μέσα από τις καμπάνιες μας, ένα σημαντικό βοήθημα.

Στις ΗΠΑ, θέλαμε να ρίξουμε φως στην ανισότητα που κάποιοι μπαμπάδες αντιμετωπίζουν όταν φροντίζουν τα μωρά τους στις εξόδους τους. Γι’ αυτό, συνεργαστήκαμε με ειδικούς κατασκευαστές αλλαξιέρας (Koala Kare) ώστε να τοποθετηθούν 5.000 αλλαξιέρες στις τουαλέτες των αντρών. Όχι πια αλλαγή της πάνας στο πάτωμα ή «μάχη» στα άβολα καπάκια της λεκάνης!

Στην Ινδία, ξεκινήσαμε την καμπάνια #ItTakes2 για να εμπνεύσουμε νέους μπαμπάδες να παίξουν ενεργό ρόλο στη φροντίδα των μωρών. Γιατί αν χρειάζονται 2 (It Takes 2)για να κάνουν ένα μωρό, δεν θα έπρεπε να χρειάζονται επίσης 2 για να το μεγαλώσουν;

Στην Πολωνία, τα τελευταία 3 χρόνια, συνεργαστήκαμε με την PKN ORLEN, τη μεγαλύτερη Πολωνική αλυσίδα βενζινάδικων, για να δημιουργηθούν «Δωμάτια για τη φροντίδα του μωρού» (“Rooms for Caregiver with Baby”). Σκοπός μας είναι να υποστηρίξουμε τους γονείς (μαμάδες και μπαμπάδες) που έχουν μωρά, μέσα από τη δημιουργία ξεχωριστών βρεφικών χώρων στις εγκαταστάσεις των βενζινάδικων. Αυτή η πρωτοβουλία οδήγησε στη δημιουργία περισσότερων από 240 χώρων μέχρι στιγμής.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιατί Pampers

Συγκατάθεση στη χρήση cookies