Έξυπνοι τρόποι να εκθέσετε τα έργα τέχνης του παιδιού σας

Αντί να φυλάτε τις ζωγραφιές του παιδιού σας σε ένα κουτί παπουτσιών, βοηθήστε το να φτιάξει τη δική του γκαλερί. Ορίστε πώς.

Γκαλερί στο μπάνιο. Το κρέμασμα της τέχνης του παιδιού σας χρειάζεται κάποιο χώρο καθώς επίσης χρώμα και λάμψη για να τη θαυμάσουν οι επισκέπτες. Χρησιμοποιείστε ασορτί κορνίζες για ομοιόμορφη εμφάνιση ή απλά κολλήστε τις ζωγραφιές σε συμμετρικές σειρές με κολλητική ταινία.

Άλμπουμ. Αφήστε το παιδί σας να διακοσμήσει το εξώφυλλο του άλμπουμ και γράψτε ή κολλήστε το όνομά του στο εξώφυλλο. Βάλτε το άλμπουμ στο τραπεζάκι του σαλονιού ώστε το παιδί να μπορεί να το δείχνει στους επισκέπτες.

Πάπλωμα. Φωτογραφίστε τις ζωγραφιές του παιδιού σας και αποθηκεύστε τις φωτογραφίες στον υπολογιστή σας. Τυπώστε τις αγαπημένες του ζωγραφιές σε κομμάτια υφάσματος και ράψτε τα φτιάχνοντας ένα πάπλωμα. Το παιδί σας μπορεί να το χρησιμοποιεί για χρόνια!

Σκοινί απλώματος. Τεντώστε ένα σκοινί απλώματος κατά μήκος του δωματίου του παιδιού σας και κρεμάστε τις ζωγραφιές του επάνω σε αυτό. Για να τοποθετήσετε το σκοινί, βάλτε δύο αποσπώμενους γάντζους σε δύο απέναντι τοίχους στο δωμάτιο. Δέστε ένα σκοινί απλώματος επάνω τους και τεντώστε το. Μετά κρεμάστε τις ζωγραφιές πιάνοντάς τις με μανταλάκια.

Σουπλά. Προσπαθήστε να πλαστικοποιήσετε τις ζωγραφιές του παιδιού σας για να φτιάξετε σουπλά που καθαρίζονται εύκολα.

Ημερολόγιο. Αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε 12 κομμάτια μαζί σε μια δημιουργία. Απλά σκανάρετε τις ζωγραφιές του παιδιού και μετά ανεβάστε τις σε μια online υπηρεσία κοινής χρήσης φωτογραφιών. Θα είναι ένα καταπληκτικό δώρο για παππούδες, γιαγιάδες και νονούς!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η γωνία της μαμάς

Συγκατάθεση στη χρήση cookies