Βασικά είδη για ένα μωράκι 4-6 μηνών

Μεγαλώνουν τόσο μα τόσο γρήγορα από εδώ και πέρα. Από το σπίτι στην παιδική χαρά, είναι καιρός να αξιολογήσετε και πάλι, τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για τη φροντίδα του μωρού σας, καθώς μπορεί να χρειάζεται να προμηθευτείτε μερικά πράγματα επιπλέον.

Sling μωρού.

Το να κουβαλάτε το μωρό σας σε αυτούς τους υφασμάτινους μάρσιπους απελευθερώνει τα χέρια σας και καθησυχάζει το μωρό γιατί το κρατάτε κοντά στο σώμα σας.

Παντελόνια με ελαστική μέση.

Καθώς μεγαλώνει με απίστευτους ρυθμούς, σκεφτείτε να αγοράσετε παντελόνια με ελαστική μέση για να τα φορέσει λίγο περισσότερο. Επίσης, ανεβοκατεβαίνουν εύκολα για την αλλαγή της πάνας.

Μικρό κουβερτάκι.

Ένα λεπτό, απαλό κομμάτι ύφασμα μπορεί να είναι ό,τι καταλληλότερο για να καθησυχάζετε το μικρό σας. Όσο μεγαλώνει το μωρό σας, αυτό το κουβερτάκι μπορεί τελικά να γίνει το επίσημο κουβερτάκι ή το αντικείμενο που θα του παρέχει συναισθηματική στήριξη όταν δεν θα είστε σπίτι, στο δρόμο ή κατά τη διάρκεια της ξεκούρασης ή του ύπνου.

Μαλακά μικρά παιχνίδια.

Τα μαλακά παιχνίδια είναι ιδανικά για τα μωρά αυτής της ηλικίας. Είναι εύκολο να τα πιάνει και να τα ζουλάει. Βοηθούν πολύ όταν το παιδί σας βγάζει δοντάκια και θέλει να εξερευνεί τα πάντα με το στόμα του. Όσο εστιάζετε στα βασικά, τόσο μικρότερος είναι ο κίνδυνος να καταλήξετε με ένα σωρό πράγματα που πιθανόν δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ. Για μια χαρούμενη ανατροφή, χωρίς υπερβολική ακαταστασία!

Συγκατάθεση στη χρήση cookies