Τι υπάρχει σε ένα μωρομάντηλο Pampers

Γνωρίζουμε ότι τα μωρομάντηλα καλούνται να φέρουν εις πέρας ένα ΜΕΓΑΛΟ project, γι' αυτό είναι ειδικά σχεδιασμένα για να καθαρίζουν και να φροντίζουν το δερματάκι του μωρού. Τα μωρομάντηλα Pampers καθαρίζουν απαλά αλλά σε βάθος, με έναν μοναδικό συνδυασμό ενός απαλού υλικού που μοιάζει με ύφασμα και μιας λοσιόν με βάση το νερό.

Παρακάτω αναλύουμε από τι είναι φτιαγμένο το μωρομάντηλό μας και πώς τα συστατικά του λειτουργούν προς όφελος του μωρού.

Υλικό που μοιάζει με μαλακό ύφασμα

Το θεμέλιο για κάθε μωρομάντηλο Pampers είναι ότι είναι κατασκευασμένο με ένα υλικό από μείγμα ινών που έχει επιλεχθεί ειδικά για το προφίλ ασφαλείας του, την απαλότητα και την ευελιξία του, ώστε να μπορείτε να καθαρίζετε απαλά κάθε καμπύλη του κάτω μέρους του μωρού (ακόμα και τα χεράκια ή το πρόσωπό του!).

Ένας μοναδικός συνδυασμός διαφορετικών πλεγμένων ινών είναι αυτό που δημιουργεί ένα απαλό, ελαστικό και σαν μαξιλαράκι ύφασμα που είναι απαλό στο δέρμα, αλλά και αποτελεσματικό με την αφαίρεση της βρομιάς και της ακαθαρσίας. Τα μωρομάντηλά μας χωρίς πλαστικό περιέχουν υλικά φυτικής προέλευσης, όπως βαμβάκι και ίνες με βάση την κυτταρίνη, ενώ τα άλλα μωρομάντηλά μας περιέχουν ένα μοναδικό μείγμα φυτικής και συνθετικής ύλης, όπως ίνες κυτταρίνης και πολυαιθυλενίου.

Προστατευτική για το δέρμα λοσιόν

Η απαλή λοσιόν καθαρισμού με βάση το νερό έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στην απομάκρυνση της βρομιάς και των ακαθαρσιών, ενώ παράλληλα φροντίζει το δερματάκι του μωρού σας. Όλα τα συστατικά είναι ασφαλή και έχουν αξιολογηθεί ως ήπια για το δέρμα και μπορούν να βρεθούν σε άλλα προϊόντα καθημερινής φροντίδας του δέρματος. Τα μωρομάντηλά μας έχουν μια απαλή λοσιόν περιποίησης του δέρματος με συστατικά ειδικά για το προϊόν που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Παρακάτω παρατίθενται μερικά από τα συστατικά που χρησιμοποιούνται ευρέως:

  • Νερό: Κάθε μωρομάντηλο έχει εμποτιστεί με μια λοσιόν με βάση το νερό (τουλάχιστον 97% νερό) που βοηθάει τις βρομιές και τις ακαθαρσίες που έχουν κολλήσει στο δέρμα να μαλακώσουν και να διαλυθούν, συμπεριλαμβανομένων των αποξηραμένων ούρων ή κοπράνων.

  • Απαλοί καθαριστικοί παράγοντες με βάση το έλαιο: Τα έλαια (όπως αυτά στα κόπρανα) δεν διαλύονται στο νερό, επομένως απαιτούνται καθαριστικά και μαλακτικά για να βοηθήσουν στη διάλυσή τους και στην απομάκρυνση των βρομιών από το δερματάκι του μωρού.

  • Ρυθμιστικά διαλύματα pH: Η λοσιόν περιέχει ένα ρυθμιστικό σύστημα με βάση το κιτρικό οξύ για να βοηθήσει στην ισορροπία και στη διατήρηση του φυσικού pH του δέρματος του μωρού.

Μελέτες έχουν δείξει ότι το δερματάκι του μωρού έχει ένα φυσικά υγιές pH μεταξύ του 4,7 και του 6, αλλά οι ακαθαρσίες από τις βρόμικες πάνες μπορεί να αυξήσει το pH, γεγονός που θα μπορούσε να κάνει το δέρμα πιο ευαίσθητο στους ερεθιστικούς παράγοντες και να οδηγήσει σε ερυθρότητα του δέρματος.

Συντηρητικά

Κάθε μωρομάντηλο Pampers περιέχει μια μικρή ποσότητα συντηρητικών συστατικών που διατηρούν τα μαντηλάκια φρέσκα πριν από τη χρήση και συμβάλλουν στην αποφυγή της διασταυρούμενης μόλυνσης από τα χέρια και τα δάχτυλα στα μωρομάντηλα ενώ η συσκευασία είναι ανοιχτή.

Πώς η συσκευασία μας κρατά εσάς και το μωράκι σας ασφαλείς

Η συσκευασία μωρομάντηλων Pampers προορίζεται για να διατηρεί τα μαντηλάκια φρέσκα, υγρά και έτοιμα για χρήση, ό,τι κι αν συμβαίνει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Δεδομένου ότι η λοσιόν στα μωρομάντηλά μας αποτελείται τουλάχιστον από 97% νερό, η συσκευασία έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα ισχυρό φράγμα υγρασίας που διατηρεί κάθε μαντηλάκι υγρό.

Γνωρίζουμε ότι οι γονείς έχουν τα χέρια τους γεμάτα, επομένως η συσκευασία μας τους παρέχει έναν βολικό τρόπο για να πιάνουν τα μωρομάντηλα με το ένα χέρι. Αυτές οι καινοτομίες, όπως για παράδειγμα η δυνατότητα "pop-up" συσκευασίας βοηθούν τους γονείς να εξοικονομήσουν χρόνο και να διασφαλίσουν ότι δεν κάνουν σπατάλη με τα μωρομάντηλα.

Ασφάλεια και συστατικά

Ανεξάρτητα από το μωρομάντηλο που θα επιλέξετε για το μικρό σας, τα προϊόντα μας είναι απαλά και βοηθούν στην αποκατάσταση του φυσικού pH του δέρματος. Τα μωρομάντηλά μας είναι:

  • Κατάλληλα από τη γέννηση

  • Με λοσιόν που βοηθά στην εξισορρόπηση του pH του δέρματος

  • Κατασκευασμένα με μαλακά και δυνατά υλικά

  • Με 0% /Χωρίς αλκοόλη*

  • Δερματολογικά ελεγμένα

  • Εγκεκριμένα από δερματολόγους της Skin Health Alliance

*χωρίς αιθανόλη ή οινόπνευμα εντριβής

Ανακαλύψτε την ολοκληρωμένη σειρά με τα μωρομάντηλά μας.

Συμβουλή

Τα μωρομάντηλα Pampers είναι μοναδικά σχεδιασμένα για να καθαρίζουν το δέρμα του μωρού σας και μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση του φυσικού pH του δέρματος του μωρού μέσω του ρυθμιστικού συστήματος με βάση το κιτρικό οξύ.

Ανακεφαλαιώνοντας

Τα μωρομάντηλα Pampers σκουπίζουν απαλά αλλά και καθαρίζουν το δερματάκι του μωρού με έναν μοναδικό συνδυασμό απαλού υλικού που μοιάζει με ύφασμα και λοσιόν περιποίησης του δέρματος. Η λοσιόν με βάση το νερό είναι ειδικά σχεδιασμένη για να απομακρύνει τις ακαθαρσίες/βρομιά, ενώ παράλληλα φροντίζει το δέρμα του μωρού σας.

Πώς γράψαμε αυτό το άρθρο Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο βασίζονται στις συμβουλές ειδικών που βρέθηκαν σε δημοσιευμένες έρευνες, σε αξιόπιστες ιατρικές και κυβερνητικές πηγές, καθώς και στους ειδικούς των Pampers για την ασφάλεια και τα προϊόντα. Κατά περίπτωση, μπορείτε να βρείτε μια πλήρη λίστα πηγών που χρησιμοποιούνται για αυτό το άρθρο παρακάτω. Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας δεν πρέπει να αντικαθιστά επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές. Πάντα να συμβουλεύεστε γιατρούς για πλήρη διάγνωση και θεραπεία.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιατί Pampers

Συγκατάθεση στη χρήση cookies