Συχνές Ερωτήσεις: Pampers Ποιότητα, Ασφάλεια και Συστατικά

Αντιλαμβανόμαστε ότι θέλετε το καλύτερο για το μωρό σας, γι' αυτό σε αυτό το άρθρο θα βρείτε απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με την ποιότητα, την ασφάλεια και τα συστατικά των Pampers.

Συχνές ερωτήσεις

Ναι! Όλα τα προϊόντα Pampers είναι ασφαλή. Για τις πάνες, πάνες-βρακάκι και τα μωρομάντηλα μας χρησιμοποιούνται προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά, τα οποία έχουν αξιολογηθεί, είναι κοινά στις περισσότερες πάνες και μωρομάντηλα και χρησιμοποιούνται με ασφάλεια από εκατομμύρια γονείς στα μωράκια τους κάθε μέρα.

Πώς γράψαμε αυτό το άρθρο Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο βασίζονται στις συμβουλές ειδικών που βρέθηκαν σε δημοσιευμένες έρευνες, σε αξιόπιστες ιατρικές και κυβερνητικές πηγές, καθώς και σε ειδικούς των Pampers για την ασφάλεια και τα προϊόντα. Κατά περίπτωση, μπορείτε να βρείτε μια πλήρη λίστα πηγών που χρησιμοποιούνται για αυτό το άρθρο παρακάτω. Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας δεν πρέπει να αντικαθιστά επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές. Να συμβουλεύεστε πάντα γιατρούς για πλήρη διάγνωση και θεραπεία.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιατί Pampers

Συγκατάθεση στη χρήση cookies