Ποια Συστατικά ΔΕΝ Περιέχονται Στα Προϊόντα Pampers

Ως γονείς κι εμείς, ξέρουμε ότι το να γνωρίζετε τι περιέχουν τα προϊόντα για το μωρό σας, μπορεί να σας φοβίζει, αλλά δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Χαιρόμαστε που είστε εδώ και είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε αν έχετε απορίες σχετικά με τα προϊόντα μας.

Είμαστε πολύ περήφανοι που αφιερώνουμε τόσο χρόνο και φροντίδα για να αποφασίσουμε τι δεν περιέχεται στα προϊόντα μας όσο και για να αξιολογήσουμε τα υλικά που περιέχονται σε αυτά. Διαβάστε περισσότερα για τις προδιαγραφές ασφάλειας που έχουμε αλλά και για τη λίστα μας με τα «απαγορευμένα», στο κείμενο που ακολουθεί.

Είναι Τα Pampers Συστατικά Ασφαλή;

ΝΑΙ! Όλα τα συστατικά, τα υλικά, οι διαδικασίες τυποποίησης και τα τελικά προϊόντα αξιολογούνται εκτενώς ώστε να εξασφαλιστεί ότι η υγεία του μωρού σας δεν τίθεται ποτέ σε κίνδυνο. Επιπλέον, επιλέγονται και δημιουργούνται σκόπιμα για να χαρίσουν στο μωράκι σας την καλύτερη δυνατή προστασία. Σε κάθε στάδιο του σχεδιασμού του προϊόντος, αξιολογούμε τα συστατικά για να διασφαλίσουμε την ασφάλειά του πριν έρθει σε επαφή με το δερματάκι του μωρού.

Όλες οι πάνες, τα μωρομάντηλα και οι πάνες-βρακάκι των Pampers κατασκευάζονται από συστατικά που είναι προσεκτικά επιλεγμένα και αξιολογημένα για την ασφάλειά της αλλά και για να διατηρούν το δερματάκι του μωρού καθαρό και στεγνό. Τα συστατικά μας είναι κοινά στις περισσότερες πάνες και μωρομάντηλα που χρησιμοποιούν εκατομμύρια μωρά σε όλο τον κόσμο.

Τα «Απαγορευμένα» Συστατικά

Δεν προσθέτουμε στα προϊόντα μας συστατικά που είναι γνωστά ως βλαβερά για τα μωρά. Δείτε στην παρακάτω λίστα, κάποια από τα συστατικά που δεν χρησιμοποιούνται σε κανένα προϊόν Pampers:*

 • Δισφαινόλη A (BPA)

 • Διοξίνες

 • Διαλυτές χρωστικές

 • Στοιχειακό χλώριο

 • Η χλωρίνη δεν προστίθεται ΠΟΤΕ σε καμία Pampers πάνα.

 • Αιθανόλη/αλκοόλη

 • Οι Pampers πάνες, πάνες-βρακάκι και μωρομάντηλα δεν περιέχουν οινόπνευμα, το οποίο σημαίνει ότι δεν περιέχουν και αιθανόλη και isopropyl (γνωστό ως οινόπνευμα εντριβής).

 • Λάτεξ (φυσικό καουτσούκ)

 • Μόλυβδος και υδράργυρος στα μελάνια

 • Οργανοτίνες

 • Parabens

 • Παρασιτοκτόνα

 • Φαινόλη

 • Πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC)

 • Συγκεκριμένα συντηρητικά. Στα Pampers δεν χρησιμοποιούμε συντηρητικά για τις πάνες. Επιλέγουμε προσεκτικά κάποια συντηρητικά για τα μωρομάντηλα, προκειμένου να διατηρήσουμε την ασφάλεια και τη φρεσκάδα. Δεν χρησιμοποιούμε MIT ή CMIT, φορμαλδεΰδη ή απελευθερωτές φορμαλδεΰδης, parabens, ενώσεις τεταρτοταγούς αμμωνίου (QACs), triclocarban ή triclosan.

*Να θυμάστε ότι κάποιες από αυτές τις ουσίες υπάρχουν στην καθημερινότητα και ως εκ τούτου μπορεί να υπάρχουν σε ίχνη σε καθημερινά προϊόντα οικιακής χρήσης, όπως στο πόσιμο νερό, τον αέρα ή τη σκόνη. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι κάθε ουσία έχει ένα ασφαλές όριο και έχουμε αφιερώσει δεκαετίες δουλεύοντας με επαγγελματίες του τομέα υγείας και με ρυθμιστικούς φορείς ώστε να αποσαφηνίσουμε αυτά τα όρια. ΠΟΤΕ δεν θα χρησιμοποιήσουμε ένα συστατικό που μπορεί να βλάψει το μωράκι σας.

Ανακεφαλαιώνοντας

Τα Pampers αξιολογούνται αυστηρά και ελέγχονται ως κατάλληλα σε προϊόντα και συστατικά σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης, για να διασφαλιστεί ότι τα προϊόντα μας είναι ασφαλή και αποτελεσματικά για το μωράκι σας.

Πώς Γράψαμε Αυτό Το Άρθρο Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο βασίζονται στις συμβουλές ειδικών που βρέθηκαν σε δημοσιευμένες έρευνες, σε αξιόπιστες ιατρικές και κυβερνητικές πηγές, καθώς και στους ειδικούς των Pampers για την ασφάλεια και τα προϊόντα. Κατά περίπτωση, μπορείτε να βρείτε μια πλήρη λίστα πηγών που χρησιμοποιούνται για αυτό το άρθρο παρακάτω. Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας δεν πρέπει να αντικαθιστά επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές. Πάντα να συμβουλεύεστε γιατρούς για πλήρη διάγνωση και θεραπεία.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιατί Pampers

Συγκατάθεση στη χρήση cookies