Ανακαλύψτε την Υπόσχεση Ασφάλειας Των Pampers

Όπως κι εσείς, κάνουμε την ασφάλεια του μωρού προτεραιότητα, χωρίς κανένα συμβιβασμό. Από την εύρεση ποιοτικών συστατικών έως τις κλινικές δοκιμές και τα ενδιάμεσα στάδια, ανταποκρινόμαστε στη δική μας Υπόσχεση Ασφάλειας κάθε μέρα, μέσα από τα 4 βήματα της διαδικασίας ασφάλειας.

Βήμα 1: Εξασφαλίζουμε Την Ασφάλεια Στην Πηγή

Πριν ακόμα σκεφτούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα συστατικό στα προϊόντα μας, τόσο εκείνο όσο και ο προμηθευτής του αξιολογούνται διεξοδικά. Αφού αξιολογήσουμε αυστηρά και εγκρίνουμε τους προμηθευτές μας, τότε οι ειδικοί μας για την ασφάλεια, αρχίζουν να εμβαθύνουν περισσότερο.

Τα περισσότερα συστατικά και στοιχεία χρησιμοποιούνται ευρέως σε άλλα προϊόντα βρεφικής φροντίδας.

Συμβουλή

Τα προϊόντα Pampers ελέγχονται και παρακολουθούνται διεξοδικά για να ανταποκριθούν στην Υπόσχεση Ασφάλειας των Pampers, εξασφαλίζοντας ότι όλα τα προϊόντα είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

Βήμα 2: Αξιολογούμε Τα Κατασκευασμένα Στοιχεία

Πριν ακόμα σκεφτούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα συστατικό στα προϊόντα μας, τόσο εκείνο όσο και ο προμηθευτής του αξιολογούνται διεξοδικά. Αφού αξιολογήσουμε αυστηρά και εγκρίνουμε τους προμηθευτές μας, τότε οι ειδικοί μας για την ασφάλεια, αρχίζουν να εμβαθύνουν περισσότερο.

Στη συνέχεια, τα στοιχεία της κατασκευασμένης πάνας και του μωρομάντηλου μπορούν να αξιολογηθούν μέσα από μια διαδικασία που στους ενήλικες είναι γνωστή ως μελέτη επαλήθευσης της συμβατότητας με επιθέματα.

Step 3: Αξιολογούμε Κάθε Προϊόν

Μόνο όταν οι πρώτες ύλες και συστατικά, όπως και τα κατασκευασμένα στοιχεία των προϊόντων Pampers, κριθούν ασφαλή για ένα μωρό μέσα από τα δύο πρώτα βήματα, τότε τα προϊόντα, κατά περίπτωση, δοκιμάζονται κλινικά με μωρά για να επιβεβαιωθεί η ασφάλεια σε πραγματικές συνθήκες.

Ανακεφαλαιώνοντας

Η διαδικασία ασφάλειας με τα 4 βήματα εξασφαλίζει ότι όλα τα προϊόντα Pampers έχουν περάσει από δοκιμή και παρακολούθηση, ώστε να κάνουν την ασφάλεια προτεραιότητα, για εσάς και για το μωρό σας.

Step 4: Παρακολουθούμε Ξανά (Και Ξανά)

Δεν σταματάμε την αξιολόγησή μας μόλις το προϊόν βγει στην αγορά. Πραγματοποιούμε χιλιάδες ποιοτικούς ελέγχους σε κάθε γραμμή παραγωγής ενώ οικογένειες σε όλο τον κόσμο παρέχουν σχόλια σε πραγματικό χρόνο.

Συγκεντρώνουμε αδιάκοπα αυτά τα σχόλια, μέσα από παρακολούθηση, καταγραφή και ενημέρωση οποιωνδήποτε αρνητικών περιπτώσεων που μπορεί να αναφέρουν οι γονείς. Μάλιστα, παρέχουμε διάφορους τρόπους για να επικοινωνήσετε μαζί μας και να αναφέρετε τα σχόλιά σας, όπως: δωρεάν κλήση στο τηλέφωνο που αναγράφεται στη συσκευασία, γράμμα, email, τα social media και τις ιστοσελίδες του κατασκευαστή.

Πώς Γράψαμε Αυτό Το Άρθρο Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο βασίζονται στις συμβουλές ειδικών που βρέθηκαν σε δημοσιευμένες έρευνες, σε αξιόπιστες ιατρικές και κυβερνητικές πηγές, καθώς και στους ειδικούς των Pampers για την ασφάλεια και τα προϊόντα. Κατά περίπτωση, μπορείτε να βρείτε μια πλήρη λίστα πηγών που χρησιμοποιούνται για αυτό το άρθρο παρακάτω. Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας δεν πρέπει να αντικαθιστά επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές. Πάντα να συμβουλεύεστε γιατρούς για πλήρη διάγνωση και θεραπεία.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιατί Pampers

Συγκατάθεση στη χρήση cookies