Pampers Preemies: Τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή δωρίζονται

Πάντα δίπλα στους μικρούς μαχητές και τις οικογένειες τους, υποστηρίζουμε τον αγώνα τους και   φροντίζουμε να καλύψουμε την ιδιαίτερη φροντίδα που χρειάζονται. Για όσους τα φροντίζουν με αφοσίωση δωρίσαμε ήδη την προηγουμένη χρονιά τα Pampers Preemie Protection, πάνες ειδικά σχεδιασμένες για πρόωρα μωράκια στα μαιευτήρια όλης της Ελλάδας, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των Μονάδων Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών για ένα χρόνο. Τα μαιετήρια που έλαβαν τη δωρεά ήταν:

Γ.Κ.Ν. ΑΡΤΑΣ

ΠΕ**.**ΠΑ**.**Γ**.**Ν**.** ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

EUROMEDICA ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ ΚΟΖΑΝΗ

EUROMEDICA ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ

Γ. Κ. Ν. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Γ.Κ.Ν ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Γ.Κ.Ν ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ "ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ"

Γ.Κ.Ν ΠΑΤΡΩΝ "ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ"

Γ.Κ.Ν. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ

Γ.Κ.Ν. ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ

Γ.Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ (ΜΟΝΑΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ)

ΓΑΙΑ

ΓΕΝΕΣΙΣ

ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ

ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΙΔ. Μ. ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΣ

ΙΔ. Μ. ΕΛΕΥΘΩ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΙΔ. Μ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ

ΙΔ. Μ. ΜΗΤΕΡΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

ΙΔ.Μ. ΑΓ. ΛΟΥΚΑΣ

ΙΔ.Μ. ΜΗΤΕΡΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΙΑΤΡ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΡΕΑ

ΥΓΙΕΙΑ ΜΑΙΕΥΤ. & ΓΥΝ. ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΡΑΜΑΣ

Δωρίστηκαν συνολικά 213.512 πάνες για πρόωρα βρέφη στα μαιευτήρια όλης της Ελλάδας.

Δεν σταματάμε όμως εδώ, στόχος είναι να μην υπάρχει καμία μονάδα στη χώρα που δεν έχει στη διάθεση της τις μικρότερες πάνες για τους μεγαλύτερους μικρούς μαχητές, φέτος λοιπόν στόχος είναι η δωρεά στις αντίστοιχες μονάδες να φτάσει τις  250.0000 πάνες σε όλη τη χώρα.

Τα Pampers Preemie έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν τη μέγιστη προστασία και να ελαχιστοποιούν τις διαρροές, με αποτέλεσμα να παρέχουν ένα γαλήνιο και ήρεμο ύπνο στο πρόωρα μωράκια. Διαθέτουν, επίσης έναν καμπυλωτό στενό πυρήνα που βοηθά στην ανάπτυξη της βέλτιστης τοποθέτησης ισχίου. Οι πάνες Pampers με μεταξένια απαλότητα και απαλές μανσέτες για να βελτιώνουν την άνεση για κάθε μωρό και βοηθούν στην υποστήριξη της φροντίδας της επιδερμίδας τους στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών των Μαιευτηρίων. Όλες οι πάνες Pampers για τα πρόωρα μωρά έχουν επίσης μοναδική απορροφητική επένδυση που απομακρύνει την υγρασία και συνεχείς διαρροές (μια κοινή παρενέργεια των μωρών στα αντιβιοτικά) από την επιδερμίδα του μωρού. Ακόμα, επιτρέπουν τη σταθερή τοποθέτηση  και είναι εξίσου απορροφητικά στο μπροστινό και το πίσω μέρος, παρέχοντας στις μαίες την ευελιξία να αλλάζουν και να τοποθετούν την πάνα για να ακολουθήσουν τις ιατρικές οδηγίες. Αυτό σημαίνει ότι οι μαίες δεν χρειάζεται πλέον να κόβουν ή να διπλώνουν μεγαλύτερες πάνες για να βρουν τη σωστή εφαρμογή για τα μικρότερα μωρά!

«Σκοπός μας είναι για τους μικρούς μαχητές που βρίσκονται σήμερα στις εντατικές μονάδες νεογνών όχι μόνο να επιβιώνουν αλλά να έχουν μια καλή ποιότητα ζωής και μια υγιή ανάπτυξη. Για το λόγο αυτό είναι πολύ βασικό οτιδήποτε χρησιμοποιούμε για την φροντίδα και την νοσηλεία αυτών των νεογνών να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους. Ευχαριστούμε τα Pampers που σχεδίασαν μία πάνα που είναι ειδικά σχεδιασμένη για το πολύ μικρό τους σώμα, ώστε να μην ενοχλεί στην κίνηση και να εμποδίζει τις ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του πολύτιμου ύπνου τους», τόνισε η Βικτωρία Μοσχάκη, Πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών-Μαιευτών Θεσσαλονίκης.

Τα υλικά στις πάνες Pampers Preemie Protection είναι ασφαλή και απαλά και είναι τα ίδια υλικά που χρησιμοποιούνται για πολλά χρόνια με ασφάλεια στα μαιευτήρια και τις πάνες λιανικής πώλησης. Τα Pampers συνεργάζονται με κορυφαίους παιδίατρους, παιδιατρικούς δερματολόγους και ειδικούς ασφαλείας για να επιβεβαιώσουν ότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι απολύτως ασφαλή για τα μωρά.

Τα νέα Pampers Preemie Protection είναι διαθέσιμα σε 3 μεγέθη (P1,P2,P3) για να καλύψουν τις ανάγκες όλων των πρόωρων μωρών.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το video σχετικά με τα Pampers Preemies,

Συγκατάθεση στη χρήση cookies