Τριήμερο με το μωρό: Οι απαραίτητες προσθήκες για μία ξέγνοιαστη καλοκαιρινή απόδραση

Ένα σύντομο ταξίδι παρέα με το μικρό σου είναι μία εμπειρία που σε γεμίζει ανυπομονησία, ενθουσιασμό και άγχος. Από τη μία πλευρά, είναι σημαντικό για εσένα και τον μπαμπά του, να μοιραστείτε μία καλοκαιρινή απόδραση με το μωρό σας όμως, από την άλλη πλευρά, σε προβληματίζει η προετοιμασία που απαιτεί ένα τέτοιο ταξίδι. Είναι λογικό να «ζυγίζεις» τα δεδομένα πριν πάρεις μία απόφαση, η οποία περιλαμβάνει το μωράκι σου, αλλά μην ξεχνάς πως το καλοκαίρι έχει ήδη ξεκινήσει και σε προσκαλεί να το ζήσεις στο έπακρο, παρέα με τους ανθρώπους που αγαπάς πιο πολύ κόσμο.

Ακριβώς για αυτό, μην το σκέφτεσαι πολύ. Ένα τριήμερο σε κάποιον κοντινό, παραθαλάσσιο προορισμό, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να περάσεις ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σου, να γεμίσεις τις «μπαταρίες» σου και να επιστρέψεις ανανεωμένη στην καθημερινότητά σου. Και για να είσαι σίγουρη πως θα έχεις μαζί σου ό,τι χρειάζεσαι, ώστε να είναι αυτή η καλοκαιρινή εξόρμηση εξίσου διασκεδαστική και για το μωράκι σου, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μία λίστα με τις απαραίτητες προσθήκες που αξίζει να έχεις μαζί σου, κατά τη διάρκεια του τριήμερου ταξιδιού σας.

Ο μάρσιπος ή το καρότσι που θα διευκολύνουν τις μετακινήσεις σας

Ανεξάρτητα από τον προορισμό που θα επιλέξετε να επισκεφθείτε, είναι απαραίτητο να προσθέσεις στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου ένα μικρό, πρακτικό καρότσι ή έναν μάρσιπο αγκαλιάς, αρκεί το μικρό σου να είναι μέχρι 15 κιλά, δηλαδή ένα μέσο μεταφοράς του μωρού, για τις ώρες που θα απολαμβάνετε οικογενειακώς τις βόλτες σας. Παρότι ο μάρσιπος μοιάζει μία βολική και εύχρηστη λύση, η οποία δεν πιάνει πολύ χώρο στις αποσκευές, ενώ μπορείς να την κουβαλάς πάντα και παντού, το καρότσι σου δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύεις και να μεταφέρεις αρκετά πράγματα στις βόλτες σας, όπως πάνες, μία σακούλα με σνακ και νερά, μία αλλαξιά ρούχα, ένα κουβερτάκι αγκαλιάς για το μωρό σου. Επιπλέον, το καρότσι είναι ένα μέσο μεταφοράς στο οποίο το μωράκι σου μπορεί να βολευτεί και να απολαύσει τον ύπνο του, με μεγαλύτερη άνεση, συγκριτικά με τον μάρσιπο.

Γονείς με μωρό στη θάλασσα

Η άνετη πάνα που σου επιτρέπει να αλλάζεις το μωρό γρήγορα και εύκολα

Να θυμάσαι πως όσο πιο καλά έχεις προετοιμαστεί πριν φύγετε από το σπίτι, τόσο περισσότερο θα απολαύσετε το τριήμερο σας. Και επειδή η αλλαγή της πάνας είναι ένα ζήτημα που σε απασχολεί, διότι δεν θα βρίσκεστε στο σπίτι σας, όπου θα είσαι άνετη, είναι απαραίτητο να επιλέξεις μία πάνα που θα κάνει πιο εύκολη και γρήγορη τη διαδικασία της αλλαγής. Ακριβώς για αυτό, οι πάνες Pampers® Premium Care Pants™ είναι αυτό που χρειάζεσαι! Οι συγκεκριμένες πάνες, είναι οι μόνες στην Ελλάδα με την καινοτομία Stop & Protect Pocket™, που προλαμβάνει τις διαρροές στο πίσω μέρος από τσίσα και κακάκια, για έως και 12 ώρες! Ακόμα, έχουν απαλά, ελαστικά πλαϊνά και περιμετρική εφαρμογή 360°, ώστε να εφαρμόζουν άνετα στο σώμα του μωρού, ενώ μέσω του δείκτη υγρασίας που διαθέτουν, σε ενημερώνουν για το πότε χρειάζεται αλλαγή η πάνα. Επιπλέον, μπορείς να τις φορέσεις στο μωρό, κάνοντας ένα απλό τράβηγμα προς τα πάνω και να τις αφαιρέσεις, σκίζοντας τα πλαϊνά, ενώ πριν τις ρίξεις στον κάδο, απλώς θα τις ασφαλίζεις με μία ταινία, θα τις διπλώνεις και θα τις πετάς.

Τα αξεσουάρ για την προετοιμασία των ημερήσιων γευμάτων του μωρού σου

Είτε το μωρό σου πίνει μόνο γάλα, είτε έχεις εισάγει στη διατροφή του τις στερεές τροφές, είναι απαραίτητο να πάρεις μαζί σου τα προϊόντα και τα αξεσουάρ που χρειάζεσαι για να προετοιμάσεις τα ημερήσια γεύματά του. Από τις συσκευές θηλασμού μέχρι τα μπιμπερό και από τον αποστειρωτή και τον θερμαντήρα, μέχρι τα φρούτα και τα λαχανικά, καλό είναι να προετοιμάσεις μία τσάντα με όλα τα σκεύη και τις τροφές που απαιτεί η προετοιμασία του φαγητού του μωρού σου. Σε κάθε περίπτωση, μην παραλείψεις να προσθέσεις στην τσάντα τα Pampers Kids Hygiene on-the-go, τα απαλά και ανθεκτικά μαντηλάκια που απομακρύνουν τη βρομιά και τα βακτήρια από το ευαίσθητο δερματάκι του παιδιού. Τα συγκεκριμένα μαντηλάκια δεν περιέχουν αλκοόλ ή χρωστικές και με αυτά μπορείς να καθαρίζεις τα υπολείμματα του φαγητού από τα χέρια του μωρού, αφού θα έχει ολοκληρώσει το γεύμα του, ακόμη και αν δεν έχεις νερό ή σαπούνι.

αξεσουάρ για την προετοιμασία των ημερήσιων γευμάτων του μωρού

Τώρα που γνωρίζεις τι χρειάζεται να πάρεις μαζί σου στο οικογενειακό τριήμερο με το μωρό σου, το μόνο που μένει, είναι να αποφασίσετε με τον μπαμπά του για τον προορισμό του ταξιδιού σας!

Συγκατάθεση στη χρήση cookies