Προστατεύουν τα φυσιολογικά επίπεδα pH της επιδερμίδας

Προστατεύουν τα φυσιολογικά επίπεδα pH της επιδερμίδας

Τα ένζυμα στα τσίσα και στα κακά μπορούν να αλλάξουν τα επίπεδα pH της επιδερμίδας του μωρού σας, αυξάνοντας έτσι τον κίνδυνο εμφάνισης ερεθισμών και εξανθημάτων από την πάνα. Το νερό και το βαμβάκι μπορεί να καθαρίζουν, ωστόσο δεν προστατεύουν. Τα μωρομάντηλα Pampers Harmonie New Baby περιέχουν μία μοναδική, απαλή λοσιόν που βοηθά στην αποκατάσταση του φυσιολογικού pH της επιδερμίδας του νεογέννητου κι έτσι προστατεύουν την επιδερμίδα του από ερεθισμούς.

Προστατεύουν το πολύτιμο δερματάκι του νεογέννητού σας

Μοναδική λοσιόν

Τα μωρομάντηλα New Baby περιέχουν μία μοναδική, απαλή λοσιόν που βοηθά στην αποκατάσταση του φυσιολογικού pH της επιδερμίδας των νεογέννητων για να προστατεύσει από ερεθισμούς.

100% φυτικές ίνες

Φτιαγμένα από ίνες 100% φυτικής προέλευσης, με 15% βαμβάκι που προέρχεται από πιστοποιημένες βιώσιμες πηγές, για ακόμα περισσότερη απαλότητα και αντοχή.

Δερματολογικά ελεγμένα και εγκεκριμένα από δερματολόγους της Skin Health Alliance.

0% άρωμα, οινόπνευμα & χρωστικές

Ειδικά κατασκευασμένα για να είναι όσο το δυνατόν πιο απαλά, όταν φροντίζετε το ευαίσθητο δερματάκι του μωρού σας. Είναι κατάλληλα για το πρόσωπο, τα χέρια και την περιοχή της πάνας.

Το πακέτο και το καπάκι είναι κατασκευασμένα με 50% ανακυκλωμένο πλαστικό από πλεονάζοντα υλικά στην αλυσίδα παραγωγής

Η συσκευασία μας είναι μερικώς κατασκευασμένη με τα εκλεκτής ποιότητας υπολείμματα από την κατασκευή πλαστικών δοχείων. Το υλικό καθαρίζεται για να πληροί τα πρότυπα ποιότητας των Pampers και γίνεται χύτευση για να σχηματίσει νέα δοχεία.

Προτεραιότητα η ασφάλεια του μωρού

Όπως και για εσάς, η ασφάλεια του μωρού σας είναι προτεραιότητά μας

Οι πάνες και τα μωρομάντηλά μας είναι κατασκευασμένα με προσεκτικά επιλεγμένα και αξιολογημένα υλικά.

Από τι υλικά είναι κατασκευασμένα τα μωρομάντηλα Harmonie New Baby;

Στα Pampers, νοιαζόμαστε για την υγεία του μωρού σας πάνω από όλα. Γι’ αυτό βάζουμε όλη μας την αγάπη στην επιλογή των υλικών που βάζουμε στα προϊόντα μας.

Τι περιέχουν τα Harmonie New Baby;

Όταν επιλέγετε ή αγοράζετε προϊόντα μέσω των συνδέσμων αυτής της σελίδας, η εταιρεία Procter & Gamble μπορεί να λάβει δεδομένα συναλλαγής και μπορεί να τα συνδυάσει με άλλες πληροφορίες για να σας προσφέρει πιο σχετικό διαφημιστικό υλικό online, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου.

Συγκατάθεση στη χρήση cookies