Η Υπόσχεση Ασφάλειας των Pampers®

Image-01

Όπως εσείς, έτσι κι εμείς, κάνουμε την ασφάλεια του μωρού σας, προτεραιότητα.
Από την επιλογή των υλικών μας στη δοκιμή, εφαρμόζουμε κάθε μέρα την Υπόσχεση Ασφάλειάς μας σε τρία στάδια για να εγγυηθούμε τη μέγιστη απόδοση μαζί με την άνεση και ασφάλεια του μωρού σας:

1ο Στάδιο: Επιλογή Υλικών. Γιατί οι ασφαλείς πάνες ξεκινούν με ασφαλή υλικά.

Πριν γίνουν μέρος στις πάνες Pampers®, τα υλικά που χρησιμοποιούμε υπόκεινται σε αυστηρή επιλογή. Κάθε συστατικό έχει μια συγκεκριμένη λειτουργία και πρέπει να εξασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση, καθώς και την άνεση και ασφάλεια του μωρού σας.

Image-02

Οι ερευνητές μας συνεργάζονται με παιδιάτρους, παιδοδερματολόγους και τοξικολόγους για να επικυρώσουν την ασφάλεια των υλικών για όλα τα τελικά βρεφικά προϊόντα.

Image-03

Όλες οι πρώτες ύλες μας συμμορφώνονται με τον Κανονισμό Reach (EC) No 1272/2008 και όλες οι καλλυντικές ύλες και τα συστατικά συμμορφώνονται με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό περί Καλλυντικών Προϊόντων (EU Cosmetic Products Regulation) (EC) No 1223/2009.

2ο Στάδιο: Παραγωγή. Ένα κύριο στάδιο που ελέγχουμε από το Α έως το Ω

Όπως και για τους γονείς, έτσι και για εμάς η ασφάλεια του μωρού είναι προτεραιότητά μας. Για το λόγο αυτό, υπάρχουν ορισμένα σημαντικά πράγματα που προτιμούμε να μην αναθέτουμε σε άλλους, όπως την κατασκευή της πάνας Pampers®. Τα Pampers® παράγουν τις πάνες τους αποκλειστικά σε δικά τους εργοστάσια (που βρίσκονται στην Ευρώπη). Αυτό είναι κριτικής σημασίας για εμάς. Παρακολουθούμε ενεργά κάθε στάδιο παραγωγής για να διασφαλίσουμε την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων μας:

Image-04

Κάθε πάνα παρακολουθείται διαρκώς από κάμερες και περισσότερους απο 500 αισθητήρες.

Image-05

Πάνω απο 120 πάνες εξάγονται από τη γραμμή παραγωγής μας, στις οποίες διεξάγονται πάνω απο 2.000 επαληθεύσεις ημερησίως.

3ο Στάδιo: Συνεχόμενοι δοκιμαστικοί έλεγχοι. Για ασφαλείς, πιστοποιημένες πάνες που σέβονται την επιδερμίδα του μωρού.

Image-06

Οι πάνες Pampers® είναι κλινικά και δερματολογικά ελεγμένες. Βεβαιώνουμε ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν με απόλυτη ασφάλεια και ότι σέβονται την επιδερμίδα του μωρού σας.

Image-09

Κάθε εβδομάδα, έως 800 οικογένειες έρχονται στο δικό μας κέντρο έρευνας και ανάπτυξης, όπου δοκιμάζονται πάνω απο 2 εκατομμύρια πάνες το χρόνο και μοιράζονται τη γνώμη τους μαζί μας.

Εσείς το γνωρίζατε;

Περισσότεροι απο 700 επιστήμονες σε όλο τον κόσμο εργάζονται κάθε μέρα πάνω στις πάνες Pampers® και συνεργάζονται με ανεξάρτητους επαγγελματίες υγείας (τοξικολόγους, παιδιάτρους και δερματολόγους) για να σχεδιάσουν τις καλύτερες πάνες για μωρά. Συμμετέχουν σε κάθε φάση της σχεδίασης της πάνας.

Image-10

Ακούμε διαρκώς τους γονείς: εάν έχετε οποιοδήποτε σχόλιο ή απορία, επικοινωνήστε στο ✆00800 19561971 (χωρίς χρέωση)

Οι Ειδικοί μας στην Ασφάλεια

Συχνές Ερωτήσεις

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιατί Pampers

Συγκατάθεση στη χρήση cookies