Μετάβαση στην περιήγηση
Pampers®  Αγάπη, Ύπνος και Παιχνίδι

Η πιο στεγνή και άνετη πάνα των Pampers

Βοηθήστε τον μικρό σας εξερευνητή να ανακαλύψει τον κόσμο γύρω του με την πιο στεγνή και άνετη πάνα μας. Οι πάνες Pampers Active Fit από τη σειρά Premium Protection™ προσφέρουν έως και 12 ώρες στεγνότητας για να μπορεί το μικρό σας να εξερευνά χωρίς διακοπές. Με ακόμα πιο ελαστικά πλαϊνά* που προσαρμόζονται άνετα στο σώμα του μωρού σας!
*Σε σχέση με μη επώνυμες πάνες.

Εκπτωτικά Κουπόνια
Pampers στο e-mail σας!

Τώρα, τα κουπόνια Pampers έρχονται σε εσάς με ένα μόνο e-mail! Αποκτήστε τα σήμερα και χαρίστε στο μωράκι σας ό,τι καλύτερο ακόμα πιο οικονομικά!

To πετυχημένο έτοιμο γάλα και ο θηλασμός

0   σχόλια μελών
για αυτό το άρθρο
 
100
Δεν υπάρχει πραγματικό υποκατάστατο για το μητρικό γάλα, αλλά τα περισσότερα μωρά πίνουν ορισμένες φορές και έτοιμο αντί για μητρικό γάλα.
Διαβάστε περισσότερα

Μπείτε σ' έναν κόσμο γεμάτο αγάπη, ύπνο και παιχνίδι!

Τα Pampers είναι δίπλα σας, σε κάθε στάδιο ανάπτυξης του μωρού σας, με online περιοδικά με χρήσιμες συμβουλές από ειδικούς, εκπτωτικά κουπόνια Pampers, δωρεάν δείγματα προϊόντων και πολλά ακόμα αποκλειστικά οφέλη!

Κάθε γλυκιά στιγμή, κρατάει για μια ζωή

με το Pampers Baby Book!

Αιχμαλωτίστε κάθε ιστορία, φωτογραφία,
σχόλιο και like για το μωρό σας με το
πιο πρωτότυπο Λεύκωμα!

Απαλλαχτειτε απο την ακαταστασια

0   σχόλια μελών
για αυτό το άρθρο
 
9
Σίγουρα θέλετε να συνεχίσετε να έχετε παλιά παιχνίδια, μωρουδιακά ρούχα, ή όλα τα ρούχα που φορούσατε στην εγκυμοσύνη; Αυτά θα είναι ευπρόσδεκτα από το φιλανθρωπικό κέντρο της περιοχής σας ή φίλους με μικρότερα παιδιά από τα δικά σας.
Διαβάστε περισσότερα

Στεγνές νύχτες για πρωινά γεμάτα χαμόγελα

Βοηθήστε το μωρό σας να απολαύσει μια στεγνή νύχτα ύπνου, δίνοντάς του την αγάπη σας και μια πάνα που του προσφέρει έως και 12 ώρες στεγνότητας.

10 συμβουλές για υπέροχα πρωινά

1   σχόλια μελών
για αυτό το άρθρο
 
352
Κάτι που θα βοηθήσει εσάς και το μωρό σας να έχετε μια καλή ημέρα είναι να βεβαιωθείτε ότι περάσατε και οι δύο μια καλή νύχτα. Οι έρευνες δείχνουν ότι αρκετές ώρες ύπνου καλής ποιότητας επηρεάζουν θετικά τη διάθεση, τη συμπεριφορά και τη στάση του μωρού, και άρα όλης της οικογένειας.
Διαβάστε περισσότερα 10 συμβουλές για υπέροχα πρωινά

Αρχιζοντασ στο δευτεροτοκο παιδι σασ τη στερεα τροφη

0   σχόλια μελών
για αυτό το άρθρο
 
7
Η επιθυμία του μωρού σας να μιμηθεί το μεγαλύτερο αδελφάκι του μπορεί να είναι τεράστια βοήθεια για τον απογαλακτισμό. Εκμεταλλευτείτε την προθυμία του να δοκιμάσει τα ίδια φρούτα και λαχανικά με το μεγαλύτερο παιδί σας .
Διαβάστε περισσότερα