Προγραμματίστε το “Baby Shower Party” του μωρού σας

Δεδομένου ότι οι μήνες πριν και μετά τη γέννηση ενός μωρού μπορεί να είναι αγχώδεις, το πρώτο βήμα του σχεδιασμού ενός “Baby Shower”, θα πρέπει να περιλαμβάνει μια συζήτηση για την ημερομηνία με τη μέλλουσα μαμά.

Σαββατοκύριακο ή καθημερινή

Το Σάββατο και η Κυριακή είναι οι πιο δημοφιλείς μέρες για τη διοργάνωση των “Baby Shower”, των πάρτι δηλαδή για την έλευση του νέου μωρού, και κυρίως οι απογευματινές ώρες. Οι καθημερινές είναι ιδανικές για τη διοργάνωση μιας γιορτής στο χώρο εργασίας ή για έναν καφέ με τους γείτονες. Επίσης, ελέγξτε το ημερολόγιό σας για τις περιόδους αργιών και τις επετείους ή για σημαντικές γιορτές που μπορεί να συμπίπτουν με την ημερομηνία που έχετε ορίσει. Το τελευταίο που θέλετε να συμβεί είναι να λείπουν όλοι για Πάσχα ή να βλέπουν κάποιο μεγάλο αθλητικό αγώνα στην τηλεόραση τη μεγάλη μέρα.

Λόγοι για τη διοργάνωση του εορταστικού “Baby Shower” πριν τη γέννα.

Η μέλλουσα μαμά θα έχει χρόνο να τακτοποιήσει τα δώρα, να οργανώσει το παιδικό δωμάτιο και να αγοράσει ό,τι της λείπει. Θα έχει τη δυνατότητα να χαλαρώσει και να περάσει καλά αντί να πρέπει να ταΐζει το μωρό, να αλλάζει πάνες ή να αποζητά λίγες στιγμές ξεκούρασης. Η διοργάνωση ενός “Baby Shower” πριν τη γέννα μπορεί να παράσχει στη μέλλουσα μαμά την αναγκαία συναισθηματική στήριξη, διασκέδαση και συντροφιά.

Λόγοι για τη διοργάνωση μετά τη γέννα.

Στο “Baby Shower” μπορεί να προστεθεί και η γνωριμία με το μωρό. Πλέον, οι καλεσμένοι θα γνωρίζουν το φύλο, το μέγεθος και το όνομα του μωρού και θα τους είναι πιο εύκολο να αγοράσουν ή να φτιάξουν δώρα.

Μια τέτοιου τύπου γιορτή είναι ιδανική για γονείς που υιοθετούν, καθώς δεν είναι ποτέ σίγουροι για το πότε θα αποκτήσουν το παιδί τους. Όποια και να είναι η επιλογή, ο λόγος της μάζωξης δεν αλλάζει. Είναι η γιορτή για την (επικείμενη) έλευση ενός όμορφου νέου μωρού!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η γωνία της μαμάς

Συγκατάθεση στη χρήση cookies