Οικογενειακές φωτογραφίες με το μωρό σας. Mπείτε κι εσείς στη φωτογραφία!

Με ένα νέο μωρό στην οικογένεια, κάθε ημέρα έχει και τις δικές της ξεχωριστές στιγμές. Παρότι αυτό δεν θα πρέπει να σας αποθαρρύνει από το να τις απαθανατίζετε, να θυμάστε πως και εσείς, είστε κομμάτι αυτής της οικογένειας.

Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες του παιδιού σας – σε πόσες ακριβώς είστε και εσείς μέσα; Ήσασταν εκεί, ναι, αλλά ως το πρόσωπο πίσω από την κάμερα. Αξιολογήστε τη στιγμή. Όταν σκέφτεστε να τραβήξετε μία φωτογραφία, σταθείτε ένα λεπτό και εκτιμήστε τι είναι αυτό που συμβαίνει. Είναι το πρώτο κούρεμα του μωρού σας;

Είναι η πρώτη φορά που πηγαίνετε το μωρό στα πεθερικά σας; Σε κάθε μια από αυτές τις περιπτώσεις, το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για μια φωτογραφία ενθύμιο. Κάντε ένα διάλειμμα για τον εαυτό σας. Είναι ώρα να ζητήσετε από κάποιον άλλο να τραβήξει τη φωτογραφία, ώστε και εσείς να μπορέσετε να συλλάβετε, αλλά και να ζήσετε αυτή τη στιγμή ταυτόχρονα. Μπορεί να είναι δύσκολο να εγκαταλείψετε το ρόλο του φωτογράφου, οι στιγμές όμως αυτές συμβαίνουν μονάχα μία φορά.

Εμπρός λοιπόν, δώστε την κάμερα σε κάποιον άλλο!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η γωνία της μαμάς

Συγκατάθεση στη χρήση cookies