Φροντίδα για τα Μωρά Σημαίνει Φροντίδα για τον Πλανήτη στον οποίο Μεγαλώνουν

Τα μωρά κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για όλους μας. Γι’ αυτό τα Pampers δεσμεύονται να κάνουν τον πλανήτη ένα καλύτερο μέρος για εκείνα. Θέλουμε να δούμε έναν κόσμο όπου παντού τα μωρά συνεχίζουν να μεγαλώνουν και να αναπτύσσονται με έναν ευτυχισμένο, υγιή και βιώσιμο τρόπο. Άλλωστε, η φροντίδα μας για την ευτυχισμένη και υγιή ανάπτυξη των μωρών, βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε εδώ και πάνω από 50 χρόνια και η βιωσιμότητα είναι ένα βασικό κομμάτι αυτής της υπόσχεσης. Κάνουμε βήματα μπροστά κάθε μέρα, όπως και τα μικρά παιδιά μαθαίνουν να περπατούν, και δεν θα σταματήσουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα. Το να φροντίζουμε για κάθε μωρό αλλά και για τον πλανήτη τους συνεχίζει να είναι η δική μας δέσμευση για το σήμερα και το αύριο.

Νοιαζόμαστε για Κάθε Μωρό

Φροντίδα για τα Μωρά Σημαίνει Φροντίδα για τον Πλανήτη στον οποίο Μεγαλώνουν

Θα συνεχίσουμε να φτιάχνουμε πάνες και μωρομάντηλα που είναι ασφαλή, υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικά, ώστε να μπορείτε να τα εμπιστευτείτε, με σιγουριά.

Θέλουμε να δώσουμε σε κάθε μωράκι που έχει ανάγκη, το καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή, με τη βοήθεια των προϊόντων μας και των συνεργατών μας. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε τις μικρότερες πάνες μας στο 1 εκατομμύριο μωρά που γεννιούνται πριν τις 28 εβδομάδες κύησης κάθε χρόνο.

Νοιαζόμαστε για τον Πλανήτη

Μωρό με μαμά στη φύση

Πολλοί από εμάς στα Pampers είμαστε γονείς και μοιραζόμαστε την πεποίθηση ότι οι γονείς δεν θα έπρεπε να χρειάζεται να επιλέξουν ανάμεσα στο τι είναι καλό για το μωρό τους και στο τι είναι καλό για τον πλανήτη. Γι’ αυτό βρισκόμαστε σε μία πορεία μείωσης του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των προϊόντων μας.

Βάζουμε διαρκώς τα δυνατά μας ώστε να βρούμε τρόπους να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα: από το πώς και το πού προμηθευόμαστε τις πρώτες ύλες μας, από τη διαδικασία παραγωγής και τη συσκευασία μας έως τα προϊόντα που προσφέρουμε.

Δείτε εδώ κάποια από τα βήματα που έχουμε ήδη κάνει:

Χέρια κρατώντας ένα φυτό

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα μωρά. Από τη μια στιγμή στην άλλη! Επειδή όμως η ανάπτυξή τους δεν σταματά, δεν σταματάμε ούτε εμείς. Θα συνεχίζουμε να κάνουμε βήματα στην πορεία μας ώστε να συμβάλλουμε σε ένα πιο βιώσιμο, ευτυχισμένο, υγιές μέλλον για κάθε μωρό. Φυσικά, ακριβώς όπως για ένα μωρό που μαθαίνει να περπατάει, αυτά τα βήματα δεν θα είναι πάντα εύκολα αλλά δεσμευόμαστε να τα κάνουμε, ένα κάθε φορά.

Γιατί το να φροντίζουμε για την ευτυχισμένη και υγιή ανάπτυξη των μωρών σημαίνει να φροντίζουμε για τον πλανήτη στον οποίο θα μεγαλώσουν.

Οι Δράσεις των Pampers

*Αφορά μόνο τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο

**Κουτιά καταναλωτών

***Εξαιρείται η Ρωσία. Πιστοποιητικά ανανεώσιμης ενέργειας από αιολικό πάρκο

****Προϊόντα που πωλούνται στο εμπόριο

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιατί Pampers

Συγκατάθεση στη χρήση cookies