Συχνές ερωτήσεις

Ως γονείς, ελέγχετε, επιβεβαιώνετε, δοκιμάζετε τα πάντα για την ασφάλεια του μωρού σας. Στα Pampers® καταλαβαίνουμε ότι θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη σύνθεση της πάνας μας και τις διαδικασίες παραγωγής. Για το λόγο αυτό θέλουμε να απαντάμε σε αυτές τις ερωτήσεις με διαφάνεια και να σας δείξουμε ότι όταν πρόκειται για την ασφάλεια των προϊόντων μας, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη.

Παρακάτω βρίσκονται οι απαντήσεις σε ορισμένες ερωτήσεις γονέων. Εάν έχετε οποιαδήποτε άλλη ερώτηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ✆00800 19561971 (χωρίς χρέωση)

Τι κάνετε για να διασφαλίσετε την ασφάλεια των προϊόντων σας;

Όλα τα προϊόντα Pampers® είναι 100% ασφαλή για τα μωρά. Ακολουθούμε μία διαδικασία 3 σταδίων ώστε να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη απόδοση και την άνεση και ασφάλεια του μωρού σας, κάθε μέρα.

  1. Αυστηρή επιλογή των υλικών, η ασφάλεια των οποίων είναι επικυρωμένη σε συνεργασία με παιδιάτρους, παιδοδερματολόγους και τοξικολόγους. Γιατί οι ασφαλείς πάνες ξεκινούν με ασφαλή υλικά! Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διαδικασίες επιλογής των υλικών και να μάθετε τα πάντα για τα συστατικά των προϊόντων μας κάνοντας κλικ εδώ για πάνες και εδώ για μωρομάντηλα

  2. Παραγωγή: ένα κύριο στάδιο που ελέγχουμε από το Α έως το Ω. Τα Pampers® παράγουν τις πάνες τους αποκλειστικά σε δικά τους εργοστάσια (που βρίσκονται στην Ευρώπη). Παρακολουθούμε ενεργά κάθε στάδιο παραγωγής για να διασφαλίσουμε την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων μας. Κάθε πάνα παρακολουθείται διαρκώς απο κάμερες και περισσότερους απο 500 αισθητήρες και διεξάγονται πάνω απο 2.000 επαληθεύσεις ημερησίως.

  3. Συνεχείς επαληθεύσεις για ασφαλείς, πιστοποιημένες πάνες που σέβονται το δέρμα του μωρού. Οι πάνες μας, οι πάνες-βρακάκι και τα μωρομάντηλα είναι δερματολογικά ελεγμένα

    Αναφέρουμε αναλυτικά όλα τα στάδια στην ακόλουθη σελίδα του site μας. Μη διστάσετε να το διαβάσετε για να μάθετε περισσότερα!

Είναι ασφαλή για τα μωρά τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα Pampers®;

Ναι. Τα Pampers® χρησιμοποιούν μόνο ασφαλή υλικά στα προϊόντα τους (πάνες, πάνες-βρακάκια και μωρομάντηλα). Όλες οι πρώτες ύλες μας συμμορφώνονται με τον Κανονισμό Reach (EC) No 1272/2008 και όλες οι καλλυντικές ύλες και τα συστατικά συμμορφώνονται με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό περί Καλλυντικών Προϊόντων (EU Cosmetic Products Regulation) (EC) No 1223/2009.

Οι ερευνητές μας συνεργάζονται με παιδιάτρους, παιδοδερματολόγους και τοξικολόγους για να επικυρώσουν την ασφάλεια των υλικών και όλα τα τελικά βρεφικά προϊόντα.

Πατήστε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι χρησιμοποιούμε (και δε χρησιμοποιούμε!) στις πάνες μας στις πάνες-βρακάκι ή στα μωρομάντηλα

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την Υπόσχεση Ασφάλειας των Pampers® εδώ.

Πώς επιλέγετε τα υλικά για τα προϊόντα σας;

Oι ασφαλείς πάνες ξεκινούν με ασφαλή υλικά. Γι'αυτό τα υλικά υπόκεινται σε αυστηρή επιλογή πριν χρησιμοποιηθούν σε μία πάνα Pampers®. Κάθε συστατικό έχει μια συγκεκριμένη λειτουργία και πρέπει να εξασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση, καθώς και την άνεση και ασφάλεια του μωρού σας. Οι ερευνητές μας συνεργάζονται με παιδιάτρους, παιδοδερματολόγους και τοξικολόγους για να επικυρώσουν την ασφάλεια των υλικών και όλα τα τελικά βρεφικά προϊόντα. Όλες οι πρώτες ύλες μας συμμορφώνονται με τον Κανονισμό Reach (EC) No 1272/2008 και όλες οι καλλυντικές ύλες και τα συστατικά συμμορφώνονται με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό περί Καλλυντικών Προϊόντων (EU Cosmetic Products Regulation) (EC) No 1223/2009. Πατήστε εδω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι χρησιμοποιούμε (και δε χρησιμοποιούμε!) στις πάνες μας. Αναφέρουμε αναλυτικά όλα τα στάδια στην ακόλουθη σελίδα του site μας. Μη διστάσετε να το διαβάσετε για να μάθετε περισσότερα!

Είναι ασφαλή για το δέρμα του μωρού μου τα χρώματα που χρησιμοποιούνται στις πάνες Pampers®;

Ναι. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται στις πάνες Pampers® είναι ασφαλή, περιέχουν μη ερεθιστικές χρωστικές, των οποίων η ασφάλεια έχει αξιολογηθεί προσεκτικά. Εγγυημένα ασφαλή για νεογέννητα και παιδιά, αυτά τα χρώματα χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία χαριτωμένων σχεδίων. Αυτά τα χρώματα δεν μπορούν να διεισδύσουν στο δέρμα, ακόμη και σε περίπτωση επαφής. Δεν χρησιμοποιούμε χρωστικές ουσίες που διασκορπίζονται στα προϊόντα Pampers®.

Το γνωρίζατε; σήμερα, οι χρωστικές ουσίες χρησιμοποιούνται σε πολλά προϊόντα όπως υφάσματα και παιχνίδια, χαρτί, κιμωλία και μαρκαδόρους. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη δέσμευση των Pampers® για ασφαλείς πάνες εδώ. Και για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι χρησιμοποιούμε (και δεν χρησιμοποιούμε!) στις πάνες μας, απλά πατήστε εδώ.

Προσθέτετε χλώριο στα προϊόντα σας;

Όχι, χρησιμοποιούμε μία στοιχειώδη διαδικασία χωρίς τη χρήση χλωρίου για να καθαρίσουμε τις κυτταρινικές ίνες. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι χρησιμοποιούμε (και δεν χρησιμοποιούμε!) στις πάνες μας, πατήστε εδώ.

Είναι τα μωρομάντηλα Pampers® αρκετά απαλά για το δέρμα του μωρού μου;

Τα προϊόντα Pampers® είναι δερματολογικά και κλινικά ελεγμένα για να εξασφαλίσουν την απαλότητά τους και στο ευαίσθητο δέρμα. Μελέτες δείχνουν ότι τα μωρομάντηλα Pampers® βοηθούν στη διατήρηση του φυσικού pH του δέρματος και είναι τόσο απαλά στο δέρμα του μωρού όσο μια πετσέτα με νερό.

Μπορώ να χρησιμοπoιήσω με ασφάλεια τα μωρομάντηλα Pampers® στο πρόσωπο και στα χεράκια του μωρού μου;

Ναι. Είτε στην παιδική χαρά, στο καρεκλάκι φαγητού ή στην αλλαξιέρα, το παιδί σας μπορεί να λερωθεί και τα μωρομάντηλα Pampers® θα απομακρύνουν τη βρωμιά και την ακαταστασία απαλά και αποτελεσματικά. Αν και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την αλλαγή της πάνας, τα μωρομάντηλα Pampers® μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια και σε άλλα μέρη του σώματος συμπεριλαμβανομένου του προσώπου και κατά τη διάρκεια της αλλαγής της πάνας. Είναι όλα δερματολογικά ελεγμένα.

Τα μωρομάντηλα Pampers Sensitive είναι υποαλλεργικά και χωρίς άρωμα;

Ναι. Τα μωρομάντηλα Pampers® Sensitive δεν περιέχουν άρωμα. Είναι δερματολογικά ελεγμένα και έχει κλινικά αποδειχθεί ότι είναι τόσο μαλακά για το δέρμα όσο το βαμβάκι με νερό.

Τι είναι το πολυπροπυλένιο και γιατί χρησιμοποιείται στις πάνες του μωρού μου;

Το πολυπροπυλένιο είναι μια μαλακή ίνα που συμβάλλει στην άνεση και τη μέγιστη απόδοση της πάνας Pampers®. Όπως όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε, αυτή η ίνα είναι απόλυτα ασφαλής στη χρήση. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να το βρείτε και σε ρούχα για μωρά και ενήλικες!

Γιατί το χρησιμοποιούμε σε πάνες; Το πολυπροπυλένιο προσθέτει απαλότητα και άνεση σε όλα τα μέρη της πάνας που έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα του μωρού: είναι μια εξαιρετικά ανθεκτική ίνα, δεν σπάει και ως εκ τούτου αποφεύγονται τα "κομπάκια" και η τριβή με το δέρμα. Επιπλέον, συνδυάζεται έξυπνα με άλλα μέρη της πάνας για να τραβήξει την υγρασία στον απορροφητικό πυρήνα όπου και παγιδεύεται.

Πατήστε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι χρησιμοποιούμε (και δεν χρησιμοποιούμε!) στις πάνες μας. ή στις πάνες-βρακάκι

Τι είναι Η βαζελίνη και γιατί χρησιμοποιείται στις πάνες του μωρού μου;

Η βαζελίνη είναι ένα όνομα που μπορεί να ακούγεται μη θελκτικό, ωστόσο είναι η τεχνική ονομασία ενός συνηθισμένου συστατικού σε λοσιόν καθημερινής χρήσης.

Οι πάνες Pampers® περιέχουν μία μικρή ποσότητα στο άνω στρώμα που έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα του μωρού ώστε να το προστατέψει καλύτερα. Η βαζελίνη που χρησιμοποιούμε είναι φαρμακευτικά καθαρισμένη, χωρίς άρωμα και μπορεί να χρησιμοπoιηθεί με απόλυτη ασφάλεια για το μωρό σας. To γνωρίζατε; Η βαζελίνη χρησιμοποιείται σε πολλά balm για τα χείλη και προϊόντα περιποίησης για τα μωρά.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι χρησιμοποιούμε (και δεν χρησιμοποιούμε!) στις πάνες μας πατήστε εδώ. Τέλος, μπορείτε να διαβάσετε τη συσκευασία σας για να ελέγξετε την παρουσία λοσιόν στις πάνες σας. * Ορισμένες από τις πάνες μας περιλαμβάνουν λοσιόν.

Γιατί υπάρχει κόλλα στην πάνα του μωρού μου; Είναι πραγματικά ασφαλές;

Η κόλλα που χρησιμοποιείται στις πάνες Pampers® είναι ασφαλής και χωρίς διαλύτες. Χρησμοποιείται στις πάνες για να διατηρεί όλα τα συστατικά της πάνας ενωμένα και να αποφεύγονται οι διαρροές. Οι κόλλες αυτές έχουν ελεγχθεί και αξιολογηθεί προσεκτικά για ασφαλή χρήση σε μωρά. Επιπλέον, δεν έρχεται σε επαφή με το δέρμα του μωρού σας όταν φοράει την πάνα. Πατήστε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι χρησιμοποιούμε (και δεν χρησιμοποιούμε!) στις πάνες μας.

Υπόσχεση ασφάλειας των Pampers®

Οι Ειδικοί μας στην Ασφάλει

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιατί Pampers

Συγκατάθεση στη χρήση cookies