Συχνές ερωτήσεις για τις πάνες και τα μωρομάντηλα Pampers

Συχνές ερωτήσεις για τις πάνες και τα μωρομάντηλα Pampers

Μάθετε περισσότερα για τη δέσμευση των Pampers στην ασφάλεια, μέσα από τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις που ακολουθούν. Αν έχετε περεταίρω ερωτήσεις, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


Ε: Γιατί υπάρχουν διαρροές από την πάνα του μωρού μου;


Α: Επειδή το κάθε μωρό έχει διαφορετικό μέγεθος και σχήμα σώματος, οι πάνες εφαρμόζουν διαφορετικά στο κάθε μωρό. Στα Pampers μετράμε τα πόδια, τον ποπό και τη μέση χιλιάδων μωρών και προσπαθούμε να βρούμε τη σωστή εφαρμογή που θα βοηθήσει στη συγκράτηση των διαρροών. Μερικές φορές, οι διαρροές οφείλονται στο ότι η άκρη της πάνας στα πόδια ή στη μέση έχει διπλώσει λίγο. Περάστε το δάχτυλό σας ανάμεσα στο ελαστικό της μέσης και τις άκρες για να βοηθήσετε στην καλύτερη εφαρμογή. Μια άλλη αιτία διαρροής είναι ότι δεν υπάρχει αρκετό απορροφητικό υλικό για την ποσότητα των ούρων του μωρού σας. Αν το μωρό σας είναι κοντά στο ανώτατο όριο βάρους της πάνας που χρησιμοποιείτε, ίσως πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μεγαλύτερο μέγεθος πάνας, καθώς σε μεγαλύτερες πάνες υπάρχει περισσότερο απορροφητικό υλικό.


Ε: Είναι ασφαλή όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις πάνες Pampers;


Α: Οι πάνες, τα μωρομάντηλα και οι πάνες-βρακάκια των Pampers κατασκευάζονται από υλικά που έχουν περάσει από διεξοδικούς ελέγχους και έχουν αποδειχτεί ότι είναι ασφαλή. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι κοινά στις περισσότερες πάνες και μωρομάντηλα και χρησιμοποιούνται με ασφάλεια από εκατομμύρια μωρά σε όλο τον κόσμο κάθε μέρα.


Ε: Τι προκαλεί τα συγκάματα από πάνες;


Α: Δυστυχώς, τα συγκάματα από πάνες είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα. Περισσότερα από τα μισά μωρά από 4 έως 15 μηνών παρουσιάζουν σύγκαμα από την πάνα και σχεδόν όλα τα μωρά θα συγκαούν τουλάχιστον μία φορά πριν μάθουν να χρησιμοποιούν το γιογιό. Το να αλλάζετε τις πάνες μετά από κάθε ενούρηση ή αφόδευση είναι ο καλύτερος τρόπος να αποφύγετε τα συγκάματα. Για περισσότερες πληροφορίες για τις αιτίες και την αγωγή των συγκαμάτων από την πάνα, κάντε κλικ εδώ.


Ε: Τα Pampers προκαλούν συγκάματα;


Α: Δεν υπάρχουν υλικά μέσα στις πάνες Pampers που προκαλούν συγκάματα και οι μελέτες έχουν δείξει ότι οι μοντέρνες υπέρ-απορροφητικές πάνες μίας χρήσης μπορούν να παρέχουν οφέλη στο μωρό σας, προσφέροντας βελτιωμένη υγιεινή στο δέρμα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς θα αποφύγετε και πώς θα θεραπεύσετε τα συγκάματα, παρακαλούμε διαβάστε το άρθρο για τα συγκάματα.


Ε: Τι είναι αυτές οι χάντρες τζελ μέσα στην πάνα Pampers και είναι ασφαλές αν τις βρω στο δέρμα του μωρού μου;


Α: Αυτό το υπέρ-απορροφητικό τζελ χρησιμοποιείται συχνά σε πάνες μίας χρήσης και στη συσκευασία αρκετών τροφίμων. Αυτές οι μικρές χάντρες από τζελ απορροφούν περίπου 30 φορές το βάρος τους, κλειδώνοντας την υγρασία μακριά από το δέρμα του μωρού σας. Περιστασιακά μπορεί να βρείτε λίγο από αυτό το τζελ στο δέρμα του μωρού σας. Είναι ασφαλές και μπορεί να φύγει με ένα απλό σκούπισμα. Για να μάθετε περισσότερα για τα υλικά μιας πάνας, διαβάστε το σχετικό άρθρο μας.


Ε: Είναι τα χρωματιστά σχέδια στις πάνες Pampers, ασφαλή για το δέρμα του μωρού μου;


Α: Ναι. Όλα τα χρώματά μας έχουν αξιολογηθεί προσεκτικά όσον αφορά την ασφάλεια και έχουν αποδειχθεί ασφαλή για μωρά και παιδιά. Είναι υποαλλεργικά και ασφαλή για το δέρμα. Επίσης, χρησιμοποιούνται και σε άλλα προϊόντα, φακούς επαφής και συσκευασίες τροφίμων.


Ε: Όταν κάνετε αλλαγές στις πάνες Pampers, τις ελέγχετε πρώτα για την ασφάλειά τους;


Α: Όποτε κάνουμε αλλαγές στις πάνες Pampers, χρησιμοποιούμε μόνο υλικά που χρησιμοποιούνται ήδη με ασφάλεια στις πάνες μας ή που έχουν αξιολογηθεί ενδελεχώς και έχουν αποδειχθεί ότι είναι ασφαλή. Επίσης, πραγματοποιούμε διεξοδικούς ελέγχους, επιτρέποντας σε μητέρες να χρησιμοποιήσουν τα προϊόντα μας σε πραγματικές συνθήκες και είμαστε προσηλωμένοι στα υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας της βιομηχανίας σε θέματα ασφαλείας, απόδοσης και ποιότητας. Σε αυτό το βίντεο με πρωταγωνιστές μία ερευνήτρια των Pampers και μαμάδες φαίνεται πώς σχεδιάζονται οι πάνες για να καλύψουν τις ανάγκες των μωρών και των γονιών τους, ακολουθώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας. [ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ JENNIFER GUSTIN ΕΔΩ]


Ε: Εμπεριέχονται χημικά στις πάνες Pampers που μπορούν να προκαλέσουν χημικό έγκαυμα;


Α: Όχι. Οι πάνες, τα μωρομάντηλα και οι πάνες-βρακάκια των Pampers κατασκευάζονται από υλικά που έχουν περάσει από διεξοδικούς ελέγχους και έχουν αποδειχθεί ότι είναι ασφαλή. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι κοινά στις περισσότερες πάνες και μωρομάντηλα και χρησιμοποιούνται με ασφάλεια από εκατομμύρια μωρά σε όλο τον κόσμο.


Επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα για να μάθετε περισσότερα για τα υλικά που χρησιμοποιούμε στις πάνες μας.


Ε: Οι πάνες και τα μωρομάντηλα Pampers περιέχουν τα υλικά μεθυλισοθειαζολινόνη ή μεθυλοχλωροισοθειαζολινόνη (γνωστά και ως Neolone, Kathon, MI, MCI);


Α: Όχι, τα μωρομάντηλα και οι πάνες Pampers δεν περιέχουν μεθυλισοθειαζολινόνη ή μεθυλοχλωροισοθειαζολινόνη.


Ε: Είναι τα μωρομάντηλα Pampers απαλά για το ευαίσθητο δέρμα των μωρών;


Α: Ναι. Τα μωρομάντηλα Pampers έχουν ελεγχθεί κλινικά για να εξασφαλιστεί ότι δεν προκαλούν αλλεργίες ή ερεθισμούς στο δέρμα και έχουν αποδειχθεί κλινικά ότι είναι ήπια ακόμα και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Για την ακρίβεια τα μωρομάντηλα Pampers είναι πιο ήπια κι από ένα βρεγμένο πετσετάκι πλυσίματος.


Ε: Είναι τα μωρομάντηλα Pampers ασφαλή για να τα χρησιμοποιήσω στο πρόσωπο και τα χέρια του μωρού μου;


Α: Ναι. Ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένα για τον καθαρισμό κατά την αλλαγή της πάνας, οι μαμάδες μπορούν να είναι σίγουρες ότι τα μωρομάντηλα Pampers είναι ασφαλή για χρήση και σε άλλα μέρη του σώματος – συμπεριλαμβανομένου και του προσώπου – και ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις αλλαγές πάνας.


Ε: Τι είναι καλύτερο για το μωρό μου: πάνες μίας χρήσης ή υφασμάτινες πάνες;


Α: Οι μοντέρνες πάνες μίας χρήσης έχουν μεγάλο ιστορικό ασφαλούς χρήσης από εκατομμύρια μωρά.

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι μοντέρνες υπέρ-απορροφητικές πάνες μίας χρήσης μπορούν να παρέχουν οφέλη στο μωρό σας, προσφέροντας βελτιωμένη υγιεινή στο δέρμα*. Επιπροσθέτως, έχει αποδειχτεί ότι οι μοντέρνες πάνες μίας χρήσης μειώνουν την υπερβολική ύγρανση του δέρματος μέσω της χρήσης υπέρ-απορροφητικού τζελ που κλειδώνει τα ούρα και κρατάει την υγρασία μακριά από το δέρμα του μωρού, συμβάλλοντας στη μείωση των περιστατικών συγκάματος από την πάνα. Ως ηγέτης στην αγορά από πλευράς καινοτομίας, η Pampers είναι αφοσιωμένη στο να δημιουργεί καλύτερα, πιο αποτελεσματικά προϊόντα που προσφέρουν εμφανή οφέλη, μειώνοντας παράλληλα τους περιβαλλοντολογικούς ρύπους από τα προϊόντα και τις συσκευασίες μας. Μια μεγάλη ανεξάρτητη μελέτη που διεξήχθη από το Βρετανικό Οργανισμό Περιβάλλοντος το 2005, που ενημερώθηκε το 2008, έδειξε ότι καμία από τις δύο επιλογές, δηλαδή πάνες μίας χρήσης και υφασμάτινες πάνες, δεν είναι καλύτερη για το περιβάλλον. Η μελέτη έλαβε υπόψη όλες τις φάσεις της ""ζωής"" μίας πάνας: την κατασκευή, τη διανομή, τη χρήση και τη ρίψη της στον κάδο. Αυτή η διεξοδική μελέτη του Ηνωμένου Βασιλείου έδειξε ότι οι επιπτώσεις στο περιβάλλον από τις πάνες συνδέονται με την ενέργεια, το νερό και τα απορρυπαντικά που χρειάζονται για να καθαριστούν οι υφασμάτινες πάνες και με την κατασκευή των υλικών που χρειάζονται για να κατασκευαστούν οι πάνες μίας χρήσης. Λαμβάνοντας υπόψη όλο τον κύκλο ζωής και των δύο προϊόντων, η μελέτη επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν λίγες ή καθόλου διαφορές στις περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις που έχουν οι πάνες μίας χρήσης και οι υφασμάτινες πάνες. *(Adam, Ralf. ""Skin care of the diaper area."" Pediatric dermatology 25.4 (2008): 427-433.


Μπορεί επίσης να σας αρέσει:

Πάνες

Pampers Active Fit Premium Protection

Μένει πιο στεγνή και δεν "κρεμάει"