Ανεξάρτητοι δοκιμαστικοί έλεγχοι και γνώμες ειδικών για τις πάνες Pampers®

Κάθε μέρα οι ερευνητές των Pampers® εργάζονται για να σχεδιάσουν τις καλύτερες πάνες και να προσφέρουν στα μωρό σας τη μέγιστη απόδοση, όπως επίσης ασφάλεια και άνεση. Γι'αυτό οι πάνες μας είναι κλινικά και δερματολογικά ελεγμένες και γι'αυτό λαμβάνουμε υπ'όψιν τις γνώμες των ειδικών όταν σχεδιάζουμε τις πάνες μας.

Ελεγμένες, πιστοποιημένες πάνες για την ασφάλεια του μωρού σας

Οι πάνες είναι δερματολογικά ελεγμένες από ειδικούς

Επειδή το δέρμα του μωρού είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, όλες οι πάνες μας ελέγχονται δερματολογικά υπό την επίβλεψη εξωτερικών δερματολόγων.

Ασφαλής σύνθεση επικυρωμένη από επαγγελματίες του τομέα της υγείας

Κάθε συστατικό έχει μια συγκεκριμένη λειτουργία και πρέπει να εξασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση, καθώς και την άνεση και ασφάλεια του μωρού σας. Οι τοξικολόγοι μας συνεργάζονται με τους προμηθευτές υλικών μας και αξιολογούν σχολαστικά την ασφάλεια κάθε συστατικού. Μόλις επικυρωθούν οι έλεγχοι ασφαλείας, διεξάγονται οι κλινικοί έλεγχοι σε συνεργασία με εξωτερικούς ειδικούς όπως παιδιάτρους, παιδοδερματολόγους και δερματολόγους.

"Η ασφάλεια είναι η πρώτη μας προτεραιότητα: σχεδιάζουμε τις πάνες μας ώστε να είναι απόλυτα ασφαλείς, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία των ερευνητών μας και διεξάγοντας αυστηρούς ελέγχους από εξωτερικούς εμπειρογνώμονες από τον ιατρικό κόσμο", εξηγεί ο επιστημονικός μας εμπειρογνώμονας, Emmanuelle Bégué ο οποίος εποπτεύει στενά όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις πάνες μας.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι χρησιμοποιούμε (και δεν χρησιμοποιούμε!) στις πάνες μας, διαβάστε το άρθρο μας για τη σύνθεση της πάνας.

Κλινικές μελέτες για την αξιολόγηση της ποιότητας και της ασφάλειας σχετικά με τις πάνες μας

Για καινοτομίες όπως τα έξτρα απορροφητικά κανάλια μας, τα Pampers® διεξήγαγαν μια κλινική μελέτη για να επιβεβαιώσουν ότι οι πάνες μας είναι ασφαλείς και ότι κρατούν τα μωρά ωραία και στεγνά.

Έχουμε αναλάβει πρόσφατα μια πολύ εκτεταμένη κλινική μελέτη που περιλαμβάνει πάνω από 20.000 δερματικές εξετάσεις! Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κλινική μελέτη που διεξήχθη ποτέ για τις παιδικές δερματίτιδες και τις συνήθειες αλλαγής της πάνας. Ο Δρ. Daniel Hohl, πρώην Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Παιδιατρικής Δερματολογίας, που συμμετείχε στη μελέτη, επιβεβαιώνει: "Έψαξα σε βάθος τις δοκιμές ασφάλειας που έγιναν στις πάνες Pampers και πιστοποιώ ότι τα προϊόντα Pampers® είναι απολύτως ασφαλή για χρήση στην επιδερμίδα του μωρού. "

Οι ειδικοί στην καρδιά της καινοτομίας Pampers!

Γονείς: Οι κορυφαίοι εμπειρογνώμονες των Pampers®

Kανείς δεν ξέρει το μωρό σας καλύτερα από εσάς, γι' αυτό η γνώμη των γονέων σαν εσάς σημαίνει πολλά για εμάς. Κάθε εβδομάδα, έως 800 γονείς συνοδεύουν τα μωρά τους στο ερευνητικό μας κέντρο στη Γερμανία για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους σχετικά με τις πάνες Pampers®. Χρησιμοποιούμε τα σχόλια των γονέων για να βελτιώσουμε τις πάνες μας. «Όταν σχεδιάζουμε μια πάνα, προσπαθούμε να βάλουμε τον εαυτό μας στη θέση του μωρού. Στα Pampers®, είμαστε αρκετά τυχεροί ώστε να μπορούμε να παρατηρούμε καθημερινά, μωρά να φοράνε τις πάνες μας και να ακούμε τις εντυπώσεις των γονιών τους», εξηγεί ο διευθυντής R & D των Pampers, Frank Wiesemann. "Η συγκέντρωση αυτών των πληροφοριών σε πραγματικές καταστάσεις είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για το σχεδιασμό προϊόντων που ταιριάζουν απόλυτα στα μωρά. Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι πολλοί από εμάς στην έρευνα των Pampers είμαστε γονείς! "

Η πιο μικρή πάνα στον κόσμο γεννήθηκε από τη συνεργασία μας με νοσηλεύτριες μονάδων νεογνών!

Συνεργαζόμενοι στενά με νοσηλεύτριες μονάδων νεογνών, κατορθώσαμε να αναπτύξουμε την πιο μικρή πάνα του κόσμου. Το 2002, ήμασταν η πρώτη μάρκα που σχεδίασε μια πάνα ειδικά σχεδιασμένη για αυτά τα πιο ευάλωτα μωρά.

"Η σειρά Preemie® σχεδιάστηκε για να λαμβάνει υπόψη ότι τα πρόωρα μωρά είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα. Οι πάνες Preemie τούς επιτρέπουν να αντιμετωπίσουν αυτές τις πρώτες εβδομάδες της ζωής τους υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Αυτές οι πάνες είναι προσαρμοσμένες στην απαραίτητη περίθαλψη και διευκολύνουν τη δουλειά των επαγγελματιών υγείας ", εξηγεί ο Δρ. Frank Wiesemann, Research & Development στα Pampers®.

Υπόσχεση ασφάλειας των Pampers®

Συχνές Ερωτήσεις

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιατί Pampers

Συγκατάθεση στη χρήση cookies