Πώς λειτουργεί ένα μωρομάντηλο Pampers® και από τι αποτελείται;

Κάθε συστατικό ενός μωρομάντηλου Pampers έχει συγκεκριμένο ρόλο. Όλα όμως έχουν τον ίδιο σκοπό: να δώσουν στο μωρό σας ασφάλεια, καθαριότητα και προστασία.

Εδώ είναι τα πάντα που περιέχονται στα μωρομάντηλα μας. Όπως και για άλλα προϊόντα Pampers®, τα μωρομάντηλα ελέγχονται δερματολογικά και κλινικά πριν έρθουν σε επαφή με την επιδερμίδα του μωρού.

Ασφαλής σύνθεση, που επικοινωνείται με απόλυτη διαφάνεια

Πριν αποτελέσουν μέρος των μωρομάντηλων Pampers®, τα συστατικά υπόκεινται σε αυστηρή επιλογή. Οι ερευνητές μας συνεργάζονται με παιδιάτρους, παιδοδερματολόγους και τοξικολόγους για να επικυρώσουν την ασφάλεια των υλικών και όλα τα τελικά βρεφικά προϊόντα.

Όλες οι πρώτες ύλες μας συμμορφώνονται με τον Κανονισμό Reach (EC) No 1272/2008 και όλες οι καλλυντικές ύλες και τα συστατικά συμμορφώνονται με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό περί Καλλυντικών Προϊόντων (EU Cosmetic Products Regulation) (EC) No 1223/2009.

Πώς λειτουργεί ένα μωρομάντηλο Pampers® και από τι αποτελείται;

'Υφασμα ως υλικό: είναι κατασκευασμένο από αναγεννημένη κυτταρίνη και πολυπροπυλένιο ή πολυεστέρα. Αυτές οι ίνες συνθέτουν ένα μαλακό, ελαστικό και μαξιλαροειδές ύφασμα που αφήνει απάλη αίσθηση στο δέρμα του μωρού. Και παρέχουν απορρόφηση σαν σφουγγάρι.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

  • Η κυτταρίνη που χρησιμοποιούμε για τα μωρομάντηλα Pampers® αναγεννάται και παράγεται με βιώσιμο τρόπο.

  • Το πολυπροπυλένιο ή ο πολυεστέρας είναι πολύ ανθεκτικές ίνες που δεν σπάνε, ώστε να μην σχηματίζουν "κομπάκια" και έτσι να αποφεύγουν την τριβή με το δέρμα.

Δερματολογικά ελεγμένη λοσιόν με βάση το νερό:

  • Βάση λοσιόν: παρασκευάζεται με καθαρό νερό (τουλάχιστον 97% νερό).

  • Σύστημα ρύθμισης του pΗ: βοηθά στην αποκατάσταση της φυσικής ισορροπίας pH του δέρματος και στην πρόληψη του ερεθισμού. Όλα είναι φυτικά: μπορούν να βρεθούν σε πολλά εσπεριδοειδή! Αποτελούνται από κιτρικό οξύ και κιτρικό νάτριο.

  • Απαλοί γαλακτωματοποιητές / μαλακτικοί παράγοντες : βοηθούν στην απομάκρυνση της λιπαρότητας από την επιδερμίδα του μωρού. Ως μέρος αυτών χρησιμοποιούμε ένα συστατικό που προέρχεται από καρύδα, το οποίο ονομάζεται caprylic or capric triglyceride, σε συνδυασμό με υδρογονωμένο καστορέλαιο, κόμμι ξανθάνης (φυσικό συστατικό) και διμεθικόνη, όλα κλινικά αποδεδειγμένα για χρήση στην επιδερμίδα του μωρού.

  • Σύστημα συντήρησης: διατηρεί την υγρασία του μωρομάντηλου πριν τη χρήση και βοηθά στην αποφυγή μικροβίων όσο η συσκευασία είναι ανοιχτή. Για ασφαλή χρήση ακόμη και μετά το άνοιγμα της συσκευασίας και τη χρήση πολλών μωρομάντηλων! Το σύστημα συντηρητικών που χρησιμοποιείται στα μωρομάντηλα Pampers® είναι κλινικά αποδεδειγμένα ήπιο για την επιδερμίδα του μωρού (sodium benzoate, disodium EDTA, sorbitan caprylate).

Υπόσχεση ασφάλειας των Pampers®

Συχνές Ερωτήσεις

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιατί Pampers

Συγκατάθεση στη χρήση cookies