Παιχνίδια για το “Baby-Shower Party”

Ο εορτασμός της επικείμενης άφιξης ενός μωρού είναι ένας υπέροχος λόγος για να συναντηθούν φίλοι και οικογένεια. Κρατήστε το κέφι του πάρτι ανεβασμένο με κάποιο από αυτά τα παιχνίδια για το “Baby Shower”. Ένα παιχνίδι που εμπνέει γέλιο, βοηθάει να λιώσει ο πάγος και εντείνει τη συζήτηση είναι το: ""Γιατί το λέω εγώ!"". Ζητήστε από τους καλεσμένους να γράψουν ένα γνωμικό για γονείς ή μια συμβουλή την οποία σχετίζουν με τους γονείς τους. Ανακατέψτε τα σε ένα μπολ και βάλτε τους όλους να τραβήξουν από ένα. Παιχνίδια ερωτήσεων. Διασκεδαστικά παιχνίδια ερωταπαντήσεων προκαλούν τη συμμετοχή όλων και ενθαρρύνουν τους καλεσμένους να επικοινωνήσουν.

Όλα για τη μαμά. Ετοιμάστε μια λίστα ερωτήσεων για τη μέλλουσα μαμά και βάλτε κόσμο να λέει δυνατά τις απαντήσεις.

Τα πρωτότοκα παιδιά διάσημων. Εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αναφορές στην ποπ κουλτούρα, πρόσφατες ιστορικές προσωπικότητες ή διασημότητες του αθλητισμού. Μοιράστε τη λίστα ανάμεσα στους καλεσμένους και δείτε ποιος έχει τις πιο πολλές σωστές απαντήσεις.

Παιχνίδια με πάνες! Βάλτε μερικές πάνες στο παιχνίδι της διασκέδασης!

Έκπληξη με πάνες. Ζεστάνετε μπάρες ζαχαρωτών στο φούρνο μικροκυμάτων και αλείψτε την κολλώδη ουσία σε μια πάνα, σημειώνοντας ποια μπάρα αντιστοιχεί σε κάθε πάνα. Βάλτε τους καλεσμένους να μυρίσουν την κάθε πάνα και να μαντέψουν σωστά τη μπάρα ζαχαρωτού.

Ζωηρά παιχνίδια. Βάλτε τους όλους σε κίνηση με ένα παιχνίδι υψηλής ενέργειας. Παίξτε Twister, φορώντας μπαλόνια για μωρά! Ζητήστε από τους καλεσμένους σας να βάλουν μπαλόνια κάτω από τις μπλούζες τους ώστε να θυμίζουν “μωρά” και να παίξουν το ξεκαρδιστικό παιχνίδι Twister. Μπορείτε μάλιστα να δώσετε έπαθλο στον καλεσμένο που θα πετύχει την πιο πρωτότυπη πόζα ή σε αυτόν που θα καταφέρει να συγκρατήσει τα περισσότερα μπαλόνια κάτω από μια μπλούζα.

Παιχνίδια με ζώα. Διασκεδάστε, κάνοντας ένα test γνώσεων στους καλεσμένους σας σχετικά με τα μωρά των ζώων. Ονόματα των “μικρών” των ζώων. Κάντε μια λίστα 10-20 ζώων και ζητήστε από τους καλεσμένους σας να γράψουν πώς ονομάζεται το “μικρό” τους. Όταν όλοι τελειώσουν, διαβάστε δυνατά τις σωστές λέξεις και βάλτε τους καλεσμένους να βαθμολογηθούν. Δώστε ένα βραβείο στον καλεσμένο με το υψηλότερο σκορ.

Παιχνίδια με λέξεις. Αποκαλύψτε τους λεξιπλάστες της παρέας. Αυτός που φτιάχνει ονόματα μωρών. Γράψτε τα ονόματα των γονιών και βάλτε ένα χρονόμετρο για πέντε με δέκα λεπτά. Ζητήστε από τους καλεσμένους να βρουν πόσα ονόματα μπορούν να φτιάξουν χρησιμοποιώντας τα γράμματα από τα ονόματα των γονιών.

Παιχνίδια γονεϊκής προετοιμασίας. Δείτε ποιος από τους καλεσμένους σας έχει σούπερ γονεϊκές δυνάμεις. Σούπερ μαμά σε προπόνηση. Μαζέψτε ένα τηλέφωνο χωρίς καλώδιο, μια στοίβα κάλτσες μωρών και μερικές πάνες. Η υποψήφια σούπερ μαμά πρέπει να κρατήσει το τηλέφωνο ανάμεσα στο αυτί και τον ώμο της, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να διπλώνει τις κάλτσες σωστά και να αλλάξει την πάνα του μωρού. Δεν μπορεί να ακουμπήσει κάτω το τηλέφωνο. Χρονομετρήστε την κάθε καλεσμένη και δείτε πόσο χρόνο χρειάζεται να ολοκληρώσει τις δουλειές-δεν επιτρέπονται λάθη, φυσικά!

Παιχνίδια με μωρουδιακά ρούχα. Γίνετε δημιουργικοί και φτιάξτε κάτι όμορφο για το μωρό που θα έρθει. Διακοσμήστε το φορμάκι. Θα χρειαστείτε ένα σκέτο άσπρο φορμάκι για κάθε καλεσμένο του εορταστικού “Baby Shower”, συν κάποιους μαρκαδόρους ή μη τοξικές μπογιές για υφάσματα. Ενώ η μαμά ξεκουράζεται στο διπλανό δωμάτιο, ζητήστε από κάθε καλεσμένο να διακοσμήσει ένα φορμάκι για το μωρό που θα έρθει. Ζητήστε από τη μέλλουσα μαμά να μαντέψει ποιος καλεσμένος διακόσμησε το κάθε φορμάκι.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η γωνία της μαμάς

Συγκατάθεση στη χρήση cookies